Oczekujaca123
Fanka BB :)
@porzeczka1234 ponoć pod hipotrofie jeszcze nie podchodzi, ale sama wiesz że czarne myśli krążą po głowie.mam nadzieję, że to ułożenie tam jej nie szkodzi... W sumie przecież mogłaby iść wyżej...Odpowiem od razu @Porzeczka1234 , bo też przypomniało mi się,że nie odpisałam
Co do lekarza: Ten z Wodzisławia jakoś na drugiej wizycie zniechęcił mnie do siebie. Po pierwsze zaproponował płatną histeroskopię, pomimo,że pracuje w szpitalu. po drugie robił nam Kiry-pomimo,że mamy córkę i w sumie to było zbędne badanie-lekarz stwierdził, że zrobił je dla potwierdzenia.
Co do drugiej pani doktor z katowic to chyba właśnie do niej po wynikach się umówimy, bo dla mnie była najbardziej poukładana. Moja lokalna gin kieruje dalej na szczepienia lub immunosupresję-a tego już nigdy nie zrobię.
@Nadzieja2018 kurczę no ja nie ogarniam tych spraw in vitro ale z tego co wiem to jeśli zachodzisz A nie utrzymujesz ciąży to im vitro tu nie wiele pomoże , A tylko kasa przepadnie... macie już dziecko ? Ja przp3raszam, ale nie wszystko pamiętam.co teraz miałaś na utrzymanie ciąży?
@Marthi nieustanne kciuki za Was ;*
Może i jestem turbo silna, ale w środku się rozpadam na milion kawałków. [emoji58]
@burczuś do kogo w Katowiach się wybieracie ?
Ja polecam Janosz - pomogła kilku moim znajomym No i ten lekarz co mnie tu kierował zakładał szew 9n ma klinikę niepłodności, ale nie wiem jakie ma podejście w leczeniu problemów z utrzymaniem