reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino Wykorzystaj te słowa, żeby załatwić Helenie jak najwcześniejsze i najpełniejsze wspomaganie rozwoju. A w swoim sercu trzymaj wiarę, że to mylny osąd.
mimo ze antykoagulant tocznia jest podwyzszony to wspolczynnik LA1/LA2 jest ok wiec ona nie rozpoznaje zespolu antyfosfolipidowego :O :O zobaczymy co jeszcze na to powie moja immunolog .. ale to dopiero za miesiac mam u niej wizyte
Czy możesz napisać mi, w jakim laboratorium robiłaś badania na LA?

reklama
@olaa90 czyli ja juz mam na monitoring czekac na wizycie bylam jeszcze w sierpniu leczenie ustawione. Nie pamietam dobrze ale chyba kazal na monitoring przyjechac
Kochana monitoring skoro leczenie masz ustalone, weź tylko ostatnia rozpiskę jaka od niego dostałaś. Nie wiem jak masz owu ale najlepiej jechać już tak 10-12 dc.. Chyba, ze miał Cię stymulować i nie masz leków (je się chyba bierze od początku cyklu,nie wiem bo ja nie mialam stymulacji). Ale na wizytę może być ciężko się dostać bo o ile się nie mylę to jakoś ruszyła teraz II tura nowych pacjentek. Najbliższy urlop chyba doktor ma jakoś końcem czerwca

Monika a jaki miałaś poziom NK, że dostałaś intra? W KIRAch wyszło Ci aa? Te próby to icsi czy naturalnie też?
NK 22 po aktywacji ok 60.tak mam kir AA. Niestety. Wszystkie próby naturalne oczywiście ze stymulacja. Ostatnia próba to accofil domacicznie plus potem zastrzyki i encorton. Do tego inseminacja. Beta ani nie drgnela :(

A miałaś stymulowane cykle czy naturalne? Wystraszyłam się teraz trochę :( Też mi przykro, że taki długi czas już mija u Ciebie, może trzeba coś jeszcze zbadać lub jakoś zmienić?
No trochę minęło. W styczniu miałam biochemiczna na niestymulowanym cyklu. Chyba wszystko zbadane i wszystkie możliwe kombinacje chyba wykorzystane. Teraz mam cykl bez stymulacji i kolejny stymulacja do in vitro. Może problem tkwi w przebiciu otoczki...

reklama
Do góry