reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Proszę bardzo :)
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Kochana u mnie bez zmian tylko czasu coraz mniej. Starszy coraz więcej w szkole, młodszy coraz bardziej rozrabia a stary... wnerwia. Musiałam trochę przewartosciowac czas a poza tym mało kto o mnie tu juz pamięta :) wiec wbić się trudno :* tylko podczytuje ;)
Ja pamietam. Zawsze wsparła dobrym słowem, postawiłas do pionu jak trzeba było no i oczywiście porządku pilnujesz. Nie można Cię zapomnieć choć jestem tu od czerwca więc stosunkowo niedługo w porównaniu do pozostałych.

;**

@nafoczka jak nie pamietają ja wiem , ze w goszczu spraw codziennych jesteś.

@Oczekujaca123 jak u Was?
Jutro 28tc.
Psychicznie do dupy. Fizycznie tez.
Jestem zmęczona.. czekam tylko na usg poniedziałkowe czy dzieciaki rosną, potem kontrola szyjki i szwu wtorek lub środa i tak żyje od badania do badania.
[emoji36] czuje , że jestem beznadziejna...

Jutro 28tc.
Psychicznie do dupy. Fizycznie tez.
Jestem zmęczona.. czekam tylko na usg poniedziałkowe czy dzieciaki rosną, potem kontrola szyjki i szwu wtorek lub środa i tak żyje od badania do badania.
[emoji36] czuje , że jestem beznadziejna...
O Jezu kochana jesteś super bohaterką zobacz jesteś w szpitalu od 4 tygodni walczysz o dzieci jak lwica czy możesz czuć sie beznadziejnie ... nie na pewno nie . Juz 28 tydzień jutro jeszcze chwila jeszcze troszkę i bedziesz mogła wrócić do normalności tylko bedzie to piękną normalność z 2 cudownych dzieciaków. Ściskam Cię mocno dużo siły kochana

@nafoczka oczywiście że pamiętamy :)
@Oczekujaca123 nie mów że jesteś do dupy bo to nie prawda! :) jesteś bardzo dzielna mamą walcząca z całych sił o swoje maluchy. Robisz to wszystko dla nich i to jest najważniejsze. Mogłabyś się czuć do dupy jakbyś nie robiła nic i z własnej głupoty lub bezmyślnosci straciła te dzieciaki. Tak więc głowa do góry, cyc do góry (bo leżąc ciężko dać do przodu :p ) i będzie dobrze :) zawsze możesz nam tu pomarudzić jak ma ci to pomoc ;)

reklama
Do góry