reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Proszę bardzo :)
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Kochana u mnie bez zmian tylko czasu coraz mniej. Starszy coraz więcej w szkole, młodszy coraz bardziej rozrabia a stary... wnerwia. Musiałam trochę przewartosciowac czas a poza tym mało kto o mnie tu juz pamięta :) wiec wbić się trudno :* tylko podczytuje ;)
Ja pamietam. Zawsze wsparła dobrym słowem, postawiłas do pionu jak trzeba było no i oczywiście porządku pilnujesz. Nie można Cię zapomnieć choć jestem tu od czerwca więc stosunkowo niedługo w porównaniu do pozostałych.

;**

@nafoczka jak nie pamietają ja wiem , ze w goszczu spraw codziennych jesteś.

@Oczekujaca123 jak u Was?
Jutro 28tc.
Psychicznie do dupy. Fizycznie tez.
Jestem zmęczona.. czekam tylko na usg poniedziałkowe czy dzieciaki rosną, potem kontrola szyjki i szwu wtorek lub środa i tak żyje od badania do badania.
[emoji36] czuje , że jestem beznadziejna...

Jutro 28tc.
Psychicznie do dupy. Fizycznie tez.
Jestem zmęczona.. czekam tylko na usg poniedziałkowe czy dzieciaki rosną, potem kontrola szyjki i szwu wtorek lub środa i tak żyje od badania do badania.
[emoji36] czuje , że jestem beznadziejna...
O Jezu kochana jesteś super bohaterką zobacz jesteś w szpitalu od 4 tygodni walczysz o dzieci jak lwica czy możesz czuć sie beznadziejnie ... nie na pewno nie . Juz 28 tydzień jutro jeszcze chwila jeszcze troszkę i bedziesz mogła wrócić do normalności tylko bedzie to piękną normalność z 2 cudownych dzieciaków. Ściskam Cię mocno dużo siły kochana

@nafoczka oczywiście że pamiętamy :)
@Oczekujaca123 nie mów że jesteś do dupy bo to nie prawda! :) jesteś bardzo dzielna mamą walcząca z całych sił o swoje maluchy. Robisz to wszystko dla nich i to jest najważniejsze. Mogłabyś się czuć do dupy jakbyś nie robiła nic i z własnej głupoty lub bezmyślnosci straciła te dzieciaki. Tak więc głowa do góry, cyc do góry (bo leżąc ciężko dać do przodu :p ) i będzie dobrze :) zawsze możesz nam tu pomarudzić jak ma ci to pomoc ;)

reklama
Do góry