reklama
marshia
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 popieram konieczność kupna podkładów canpol. Bella mama to jakaś masakra, gorzej niż za duży pampers u dziecka . Zuzylam 4 sztuki i resztę wywaliłam. Canpol ma super chłonne te profilowane, są jeszcze na noc, ale u mbie te zwykłe fajniej dawały radę.
Katarek tez polecam. Ja kupiłam fride i o kant d to rozbić. Nadaje się do odciągania zanieczyszczen z noska, a nie prawdziwych glutów z wewnątrz. Teraz zakupiłam już katarek.
Mi osobiście wkładki się nie przydały, dobrze, ze kupilam te z rossmana, a nie jakieś super drogie. Nawału nie miałam, teraz tez nic nie wycieka.
Katarek tez polecam. Ja kupiłam fride i o kant d to rozbić. Nadaje się do odciągania zanieczyszczen z noska, a nie prawdziwych glutów z wewnątrz. Teraz zakupiłam już katarek.
Mi osobiście wkładki się nie przydały, dobrze, ze kupilam te z rossmana, a nie jakieś super drogie. Nawału nie miałam, teraz tez nic nie wycieka.
dagmarie25
@Porzeczka1234 dam znać jak się czegoś dowiem nie ukrywam że chciała bym brać metformine więc mam nadzieję że takie będzie zalecenie. A Ty brałaś /bierzesz leki ??
marzycielka81
reklama
@roki_1991 narazie tak jak w szpitalu. Karmie tylko piersia, wiec musze bardzo pilnowac wagi. Wazymy sie codziennie. Jak jej ubedzie to wtedy butla
@aniak wazy 2870g
@aniak wazy 2870g
Podziel się: