reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991 cudowne info! Baby rządzą ♥️ Ruchy są cudne, c’nie? :)
@olaa90 nie pomogę z detektorem, uchowałam się bez niego.
@Destino ciagle trzymam kciuki za Helenkę. Z całej siły wierzę, ze będzie dobrze.
@marzycielka81 mysle, ze to dobre info, ze prog rośnie. Nieważne czy od tabletek. Bo jak spada to i tabletki przecież nie pomagają. Także &&.

Ja teraz tez proszę o kciuki. Szyjka nagle 2,5 (a nawrt przy pierwszym pomiarze 2,2), miękka =(. Bezwzględny nakaz leżenia, inaczej urodzę - to słowa lekarza. Kazał mi pakować 400 luteiny rano i 400 wiecxorem. Jestem wewnętrznie rozerwana, bo mama tez potrzebuje pomocy. W pon i tak muszę jechać do okulisty na laserowanie siatkówek, wecwtorek diabetolog, w środę o 15 prenatalne 3 trym. Zobaczyny wtedy czy szyjka będzie lepsza.
Wiem..... nie bijcie - sama sobie do tego doprowadziłam bieganiną i stresem. Ale każda w obliczu choroby mamy robiłaby to samo na pewno. Łatwo mówić stojąc z boku.
Błagam powiedzcie mi, ze jest szansa ze będzie jeszcze ciut dłuższa i twardsza od leżenia =(

@marshia od lezenia wszystko moze byc dobrze. A lekarz zrobil posiew? Moze byc bezobjawowa infekcja. Warto to sprawdzic. Moze na badaniach. Jestes juz w 30tc. W razie co maluszek ma bardzo duze szanse. Choc niech siedzi w brzuchu jak najdluzej. Moze i opr potrzebny, ale rozumiem cie Slonko i twoje rozdarcie. Odpoczywaj ile sie da

@Destino wspieram bo co bym nie napisała pewnie nie poprawi Twojego samopoczucia. Wierzę w Helenkę . I pamiętaj że z synkiem problemy są chwilowe jak wrócicie z Helenką do domu wszystko wróci na swoje tory.

@olaa90 ja nie liczyłam nigdy słuchałam ok 1-2 min wiedziałam że żyje to mnie uspokajało.

@roki_1991 gratuluję córuchny ❤

@bertha ty jesteś dla mnie fajterka. Wierzę że twoje wszystkie poczynania przyniosą upragnione 2 kreseczki na teście i upragniony cud.

@Marthi chyba nie możesz się doczekać spotkania z osteopatą co ?

@Hope24 myślę, że ten ból to normalne

@marzycielka81 a jak się czujesz?

@marshia kochana ja Cię rozumiem z chorobą mamy i bić na pewno nie będę ale... musisz leżeć .. szyjka się wydłuży i zrobi się twardsza jak zwolnisz.. pamiętaj , że każdy tydzień jest ważny ..nie wybaczysz sobie jak urodzisz wcześniej przez bieganie.. teraz musisz odpoczywać wspieram wirtualnie. Kochana jesteś sama nie może ktoś Ci pomóc przy mamie

@nafoczka ale masz syna haha no As taki prawdomówek. Cieszę się że już lepiej i jakoś to się układa bo pamiętam jak się martwiłaś

@mała79 ja nie pomogę z kirami nie znam się ale może @edloteh mu @dżoasia nasza albo @matulkaa

reklama
@marzycielka81 ja tez trzymam kciuki, żeby to ciąża a nie tabletka :).
@Destino zadnego posiewu, nic, tylko palpacyjnie i usg. Wydzielina określona na oko jako prawidłowa ;) Ostatni posiew ze 3 tyg temu. @Porzeczka1234 moj brat teraz wszystko przejął, tylko ja psychiczna jestem, ze ja robiłabym to najlepiej, gotowała najlepiej, widziała najlepiej czy jest z każdym dniem lepiej czy gorzej. Bo ja nadaje się na terapie po prostu :/ to jyz tak humorystycznie....
Na kirach zna się jeszcze @bertha .
A ja dziś małą czuje jak nigdy - pewnie dlatego, ze nie jestem w biegu i jej nie kołyszę. Non stop w środku buszuje, a ze jest niziutko, to momentami aż prawie jest to mini bol nisko w podbrzuszu jak się wierci. Jakby mi bebechy rozpychala od środka :)

Do góry