reklama
@marzycielka81 masz super obstawe. Oby wszystko tym razem sie udalo
Hej hej .wiecie że ja już odpuściłam starania ech ale co z sercem robią te małe istotki a już kokardki to nie wspomnę ♡
@marzycielka81 @Marthi @bertha @burczuś i @czarna_mala teraz wasza kolej. Gorąco trzymam kciuki ♡ nie wiem czy wiecie ale w poprzednim tygodniu urodziła @Kruszka i @alus.ia12 za starej gwardii
@plastulinka @Destino mocno kibicuję waszym cudom
Pozdrawia kto mnie jeszcze pamięta :*
@marzycielka81 @Marthi @bertha @burczuś i @czarna_mala teraz wasza kolej. Gorąco trzymam kciuki ♡ nie wiem czy wiecie ale w poprzednim tygodniu urodziła @Kruszka i @alus.ia12 za starej gwardii
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Hej hej ale chyba to nie calkowite zaprzestanie staran? Podreperujesz sie troche i wracasz do walki?Hej hej .wiecie że ja już odpuściłam starania ech ale co z sercem robią te małe istotki a już kokardki to nie wspomnę ♡
czarna_mala
Super wiadomości o przyjściu na świat maluszków!Hej hej .wiecie że ja już odpuściłam starania ech ale co z sercem robią te małe istotki a już kokardki to nie wspomnę ♡
Staraj się kochana! Na pewno będę wam kibicować! A jak Twoi mężczyźni? Co u Wikusia?
Tylko w sytuacji "jak Bozia da" Kocham maleństwa, teraz serce skradła mi @roxie123 ♡.wiem też z tyłu głowy ze zegar tyka i ze im bardziej odwlekam tym mniejsze szanse. Za bardzo boje się wszelkich powikłań typu szyjka lub chorobaHej hej ale chyba to nie calkowite zaprzestanie staran? Podreperujesz sie troche i wracasz do walki?
Czarna ale ja nie pisze o bzykaniu tylko o staraniu@nafoczka good joke [emoji23] [emoji8][emoji173] love You [emoji16]
dzięki Asiu. ♡ generalnie stagnacja. Trochę nie było męża bo wyjechał do Katowic. Ja chodzilam na rehabilitację i idę się zapisać na kolejną. Ledwo to skończyłam i zaczęłam zajęcia na basenie z Karolem żeby poprawić terapię SI. Generalnie to bardzo mądry chłopak i ladnie pracuje tylko trzeba przy nim siedzieć bo natychmiast przestaje się koncentrować. I przestal tak chorowac po ustawieniu leczenia alergii (albo wyrosl) A Wikus cóż to nasza maskotka tylko troszkę posotnaSuper wiadomości o przyjściu na świat maluszków!
Staraj się kochana! Na pewno będę wam kibicować! A jak Twoi mężczyźni? Co u Wikusia?
A wy jak?
plastulinka
O! Kruszka była chyba za moich syaraniowych dawnych czasów aktywna. Super że jej się udało.
U mnie bez zmian, tzn leżę i pachnę. Brzuch lekko odczuwam ale bardzo delikatnie i zastanawiam się czy to nie kręgosłup,
Odkąd jestem w ciąży ciągle kicham. Nie mam żadnej infekcji, chyba to moja ciążowa przypadłość
@nafoczka może jeszcze zawalczysz o te kokardki. W każdym razie trzymam kciuki na zapas.
@Oczekujaca123 jak twoje bąbelki?
@Destino Helenka silna kobietka. Z każdym dniem co raz silniejsza. Jeszcze dużo przed wami ale wierzę że będzie dobrze.
U mnie bez zmian, tzn leżę i pachnę. Brzuch lekko odczuwam ale bardzo delikatnie i zastanawiam się czy to nie kręgosłup,
Odkąd jestem w ciąży ciągle kicham. Nie mam żadnej infekcji, chyba to moja ciążowa przypadłość
@nafoczka może jeszcze zawalczysz o te kokardki. W każdym razie trzymam kciuki na zapas.
@Destino Helenka silna kobietka. Z każdym dniem co raz silniejsza. Jeszcze dużo przed wami ale wierzę że będzie dobrze.
Oczekujaca123
Dziekuje, ze pytasz.O! Kruszka była chyba za moich syaraniowych dawnych czasów aktywna. Super że jej się udało.
Czas leci nawet szybko mimo, ze za wiele nie robie (ksiazka, film, czasem sporadycznie gdzies wyjde) fizycznie czuje sie lepiej na pewno bole sa mniejsze albo juz sie przyzwyczajam do nich
Kolejna wizyta 17.12 - prenatalne i mam nadzieje , ze bedzie ok.
Za to psychicznie ciezko. Grudniowy czas chuba jest najciezszy przynajmniej dla mnie. Powinnam miec synka w domu stroic z nim choinke, kupowac prezenty a tak to nawet nie wien jak spedzic ten dzien... cala ta atmosfera świąteczna dookola bardzo mnie dobija, nachodza nnie rozne refleksje przemyslenia.. czuje sie rozdarta... zaloba jednak nadal trwa 23go minie 6 miesiecy, nawet nie wiem kiedy yo minelo.. nie moge nic innegp jak odwiedzić synka na cmenatarzu... chociaz tyle... czuje sie rozdarta bo tu zaloba, tesknota, a tu kolejna ciaza i nowe zycie we mnie... no o tak ostatnio rozhwiana jestem emocjonalnie...
reklama
aspekt
Progesteron tez jedzie po psychice. Moze warto, zebys zrobila prezent komus, dla kogo teraz ta atmosfera przedświąteczna też jest trudna do zniesienia?Dziekuje, ze pytasz.
Czas leci nawet szybko mimo, ze za wiele nie robie (ksiazka, film, czasem sporadycznie gdzies wyjde) fizycznie czuje sie lepiej na pewno bole sa mniejsze albo juz sie przyzwyczajam do nich
Kolejna wizyta 17.12 - prenatalne i mam nadzieje , ze bedzie ok.
Za to psychicznie ciezko. Grudniowy czas chuba jest najciezszy przynajmniej dla mnie. Powinnam miec synka w domu stroic z nim choinke, kupowac prezenty a tak to nawet nie wien jak spedzic ten dzien... cala ta atmosfera świąteczna dookola bardzo mnie dobija, nachodza nnie rozne refleksje przemyslenia.. czuje sie rozdarta... zaloba jednak nadal trwa 23go minie 6 miesiecy, nawet nie wiem kiedy yo minelo.. nie moge nic innegp jak odwiedzić synka na cmenatarzu... chociaz tyle... czuje sie rozdarta bo tu zaloba, tesknota, a tu kolejna ciaza i nowe zycie we mnie... no o tak ostatnio rozhwiana jestem emocjonalnie...
Podziel się: