reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino z dziećmi tak to jest,ze czasami mają bunt na jedzenie.Ale nie martw się...lepszy apetyt wróci. zostawiaj coś na wierzchu, może sam będzie podjadał. A z ta krwią...to i przy Natusiu miałaś przeboje. Oby do szczęśliwego rozwiązania...
A pomoc męża? rodziny?Nic??

reklama

Załączniki

• 20171203_120701.jpg
    20171203_120701.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 108
  • 20171202_191230.jpg
    20171202_191230.jpg
    971,2 KB · Wyświetleń: 108
@burczus m tyle co wroci z pracy, wczoraj byl po 20, dzis moze bedzie o 16. Rodziny juz nie prosze. Tyle razy prosilam bez odzewu. Jakos sobie poradzimy i mam nadzieje, ze dobrze.
Nati wlasnie zjadl troche budyniu. Dla mnie kazdy kes to nielada wyczyn u niego

@Destino rozumiem doskonale. Ja też z tych,co sobie musiała radzić sama. Przynajmniej nie będziesz mieć długów wdzięczności. Aleee co z tym M? Z tego co pamiętam to zmieniał pracę? tzn długo był bez pracy? a teraz tak cały dzień poza domem? Oj kiepśiutku w takim razie. Na szczęście dzieci rosną i będzie coraz lepiej;* Brawo natuś;* Big kiss za budyń;*
@plastulinka extra! super są te ozdoby!

@Destino ja tez odliczam byle do 30 tygodnia. Dzis wypisali mnie z patologii ciąży i nie byloby zle gdyby nie dziewczyna z oddziału ktora poronila dzis rano w 23tc. Zalamka.

@burczuś najbardziej to sie boje delegacji. A juz mi zapowiedzial taka po nowym roku. Na wysokiej ciazy jedzie na tydzien do holandii. Tak nowa praca... tylko te godziny... Przynajmniej pensja dobra i wie za co tyle siedzi.

@Zzzzzz u mnie to juz nie poronienie, a przedwczesny porod, my przeszlismy 24tc, ale szanse na przezycie dla dziecka nikle. Choc te 6 tygodni wytrzymac do 30tc. Znow bede odliczac jak przy Natim. Tylko wtedy liczylam od 29tc
Nie patrze na innych. Skupiam sie na nas. Tez tak zrob bedzie ci latwiej. Tragedii nie brakuje. Ja dzis spokojniejsza bo u malej dobrze. Niech leci byle mi dziecko zostawilo

@nafoczka niestety obawiam się że moje źle samopoczucie nie pozwoli mi wykonać prac na bazarek, nie chce obiecywać bo na razie nie jestem wstanie odejść od kibelka. Chciałam wykonać choinki z szyszek modrzewiowych i choinki kawowe. Rok temu robiłam je na bazarek w moim przedszkolu i miały ogromne powodzenie ale chyba nie dam rady...☹️
Niestety moje mdłości są bardzo silne, schudłam już 2 kg od początku ciąży. Czasem też wymiotuje i prawie nic nie jem. Zaczynają się zaraz po przebudzeniu i trwają cały dzień nie ustępują nawet na chwilę.
@Oczekujaca123 dzisiaj Twój dzień trzymam kciuki z całych sił!
ależ dzidzia najważniejsza. Z całych sił trzymam kciuki wiec będzie dobrze. Zle samopoczucie dobrze wrozy :) a choinki super ♡

@martynka88 super gratuluję... wspaniała wiadomość...powodzenia

@plastulinka Wow super ...gratuluję;) Ja biorę cały czas neoparine ;)

@marshia cieszę się że po wizycie Wsyztsko ok i że malutka rośnie ....

@Destino co u Ciebie? Jak malutka się ma ? Kiedy wizyta ? I jak Nataniel:)

@kas90 co tam słychać?

@maa821 jaki śliczny synek ... gratuluję kochana ... mam nadzieję że u was już lepiej ?

@magda1208 jak tam się czujemy? Lozeczko przyszło?

U nas dzisiaj zaczęliśmy 27 tydzień, mały waży ok 1100 g...
O 1.30 mnie wybudził takimi kopniakami ze snu że na równe nogi wstałam.... tak się wystraszylam , myslalam że mu coś zrobiłam bo nie wiem w jakiej pozycji Zasnelam ... A potem brzuch rytmicznie podskakiwal z 10 minut i maluszek kopał.... czy to czkawka ?
W każdym razie chyba dlatego że tak się zerwalam i wogole że on tyle siły ma byłam przerażona i na ip chciałam jechać.... A mąż się zaczął śmiać i mi mówi co powiesz ? Że dziecko cię mocno skopalo... także nie rusza się źle, za mocno się rusza też źle .... czy tylko ja tak panikuje w ciazy czy jest was tu więcej?
juz niewiele, dasz rady kochana :)

@smerfik88, my się mamy dobrze. Asia jest cudowna.
Nie wiem jak to możliwe, ale kocham ją coraz bardziej!

Ja się w koncu muszę wziać za siebie, więcej warzyw, metyle i od Destino muszę odebrać ziółka na poprawe owulki :)
Kasiu także piłka w grze ;)

@smerfik88 nie chce smecic. U nas troszku ciezko, ale trzymamy sie prawie dzielnie

@nafoczka u nas 7 marca, ale przyznam, ze nie wiem, czy sie uda. Mam taka nadzieje, ale tylko narazie nadzieje. Gdybym choc 30tc juz miala...
Destino pamiętam o tobie mocno. Zdaje sobie sprawę ze może być ciężko i są dni "zalamania" ale nagroda będzie wielka ♡

Kochane my dzisiaj wizytujemy być może ostatni raz. Jeżeli nic się nie zmieni to w przyszły piątek powiatamy naszą księżniczkę. Dzisiaj powinnam wszystko już wiedzieć. Jak pomyślę to łzy same napływają do oczu. Strach trochę ogarnia.

Kciuki za wizytujące.
Powodzenia dla staraczek.
Zwolniło się parę brzuszków do przejęcia dziewczyny.
@smerfik88 Dzisiaj ma przyjść.
Mamy jeszcze królewicza Mateuszka od iveo.
@Destino Musi być dobrze.
Magda no to czekamy z niecierpliwością :)
@marshia dziękuję :*

reklama
Do góry