reklama
bertha
Fanka BB :)
Ja Kasie znam, chodzilam do niej podczas IVF jeszcze przed marshiąPierwszy zrobiłam 5dpo, drugi 10dpo, bety nie robiłam, bo za bardzo się bałam
Pani Kasia zna się na rzeczy [emoji169] zobacz sobie jej fb - akupunktura Kasia pokrywka - mnóstwo dowodów, że się udaje [emoji6]
3mam kciuki [emoji1364]
Teraz nie dam rady jezdzic do niej o swicie na druga strone miasta. O swicie to ja spie
A jakie ziolka mialas? te co Marshia dostalas?
rozumiem ze pozytyw mialas w 10dpo tak?
7Martynka88
@bertha kurde źle Ci powiedziałam, test pozytywny miałam 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki [emoji6] wcześniej nie sprawdzałam - bałam się rozczarowania.
To fakt Pani Kasia przyjmuje o świcie [emoji23] ale czego się nie robi [emoji6] ja śmigam z Gaju [emoji6] ziółka w sumie nie wiem jakie - jakieś na uregulowanie hormonów
To fakt Pani Kasia przyjmuje o świcie [emoji23] ale czego się nie robi [emoji6] ja śmigam z Gaju [emoji6] ziółka w sumie nie wiem jakie - jakieś na uregulowanie hormonów
marshia
@bertha kurde źle Ci powiedziałam, test pozytywny miałam 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki [emoji6] wcześniej nie sprawdzałam - bałam się rozczarowania.
Takie coś?
Załączniki
@smerfik88 nie chce smecic. U nas troszku ciezko, ale trzymamy sie prawie dzielnie
@nafoczka u nas 7 marca, ale przyznam, ze nie wiem, czy sie uda. Mam taka nadzieje, ale tylko narazie nadzieje. Gdybym choc 30tc juz miala...
@nafoczka u nas 7 marca, ale przyznam, ze nie wiem, czy sie uda. Mam taka nadzieje, ale tylko narazie nadzieje. Gdybym choc 30tc juz miala...
7Martynka88
Takie coś?
Zobacz załącznik 916991
Dokładnie to
reklama
magda1208
Kochane my dzisiaj wizytujemy być może ostatni raz. Jeżeli nic się nie zmieni to w przyszły piątek powiatamy naszą księżniczkę. Dzisiaj powinnam wszystko już wiedzieć. Jak pomyślę to łzy same napływają do oczu. Strach trochę ogarnia.
Kciuki za wizytujące.
Powodzenia dla staraczek.
Zwolniło się parę brzuszków do przejęcia dziewczyny.
@smerfik88 Dzisiaj ma przyjść.
Mamy jeszcze królewicza Mateuszka od iveo.
@Destino Musi być dobrze.
Kciuki za wizytujące.
Powodzenia dla staraczek.
Zwolniło się parę brzuszków do przejęcia dziewczyny.
@smerfik88 Dzisiaj ma przyjść.
Mamy jeszcze królewicza Mateuszka od iveo.
@Destino Musi być dobrze.
Podziel się: