reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pierwszy zrobiłam 5dpo, drugi 10dpo, bety nie robiłam, bo za bardzo się bałam
Pani Kasia zna się na rzeczy [emoji169] zobacz sobie jej fb - akupunktura Kasia pokrywka - mnóstwo dowodów, że się udaje [emoji6]
3mam kciuki [emoji1364]
Ja Kasie znam, chodzilam do niej podczas IVF jeszcze przed marshią :)
Teraz nie dam rady jezdzic do niej o swicie na druga strone miasta. O swicie to ja spie :D
A jakie ziolka mialas? te co Marshia dostalas?

rozumiem ze pozytyw mialas w 10dpo tak? :)

@bertha kurde źle Ci powiedziałam, test pozytywny miałam 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki [emoji6] wcześniej nie sprawdzałam - bałam się rozczarowania.
To fakt Pani Kasia przyjmuje o świcie [emoji23] ale czego się nie robi [emoji6] ja śmigam z Gaju [emoji6] ziółka w sumie nie wiem jakie - jakieś na uregulowanie hormonów

@bertha kurde źle Ci powiedziałam, test pozytywny miałam 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki [emoji6] wcześniej nie sprawdzałam - bałam się rozczarowania.
To fakt Pani Kasia przyjmuje o świcie [emoji23] ale czego się nie robi [emoji6] ja śmigam z Gaju [emoji6] ziółka w sumie nie wiem jakie - jakieś na uregulowanie hormonów

Takie coś?
D9226CCE-C7C7-4AC3-A7FF-DFF14F44EDB8.jpeg

Załączniki

• D9226CCE-C7C7-4AC3-A7FF-DFF14F44EDB8.jpeg
    D9226CCE-C7C7-4AC3-A7FF-DFF14F44EDB8.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 455
reklama
Kochane my dzisiaj wizytujemy być może ostatni raz. Jeżeli nic się nie zmieni to w przyszły piątek powiatamy naszą księżniczkę. Dzisiaj powinnam wszystko już wiedzieć. Jak pomyślę to łzy same napływają do oczu. Strach trochę ogarnia.

Kciuki za wizytujące.
Powodzenia dla staraczek.
Zwolniło się parę brzuszków do przejęcia dziewczyny.
@smerfik88 Dzisiaj ma przyjść.
Mamy jeszcze królewicza Mateuszka od iveo.
@Destino Musi być dobrze.

Do góry