reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@edloteh Kochana z tą opieką lekarską to cóż.... ja juz nie umiem do końca zaufać lekarzom, dlatego dawki leków sama sobie dobrałam i poinformowałam mojego prowadzącego co będę brała w jakich dawkach, na szczęście ze względu na moje wykształcenie doktor mi zaufał i zgodził się na te dawki. Myślę jeszcze o wzięciu equoralu. Czy któraś z dziewczyn tutaj brała ten lek ?
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie :) w końcu musi się nam udać.

Co do decyzji. To jednak siedzi gdzies w glowie, mysl ze to jednak nie to samo. Ale na razie inne mysli bo po tym zabiegu moze byc 14 dni krwawienia i troche jestem przerazona, ze codziennie jest wiecej krawienia

Kochana, myśle ze masz prawo do wątpliwości. I to jest naturalne. Zdziwiłabym się gdybys ich nie miała.
A co do krwawienia, to nie pozostało jak tylko czekać. Gdyby się rozwijało, warto skonsultować z dr.

Dziewczynki, te które cichaczem się rozpakowały [emoji51] niech maluchy rosną zdrowo, a wy wracajcie do zdrowia [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Za te, które cichaczem zaciążyły [emoji6] nudnej ciąży wam życzę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Za te, które czekają na wymarzone || dwie kreski na koncie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ i żeby potem ciąże zdrowo się rozwijały [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Za pozostałe walczące, za dobre decyzje, spotkania z właściwymi lekarzami na drodze.... [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Myślę jeszcze o wzięciu equoralu. Czy któraś z dziewczyn tutaj brała ten lek ?
Trudno jest zaufać. Wierze.
Oby się udało w końcu [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja kiedyś bralam 3 tygodnie z azotopiryna i ranigastem. Leczenie immunosupresyjne zakończyłam 1 cykl przed crio.

Cześć gratuluję kreseczek <3
Jakie masz przeciwciała w jakiej klasie?
przeciwciala przeciw -2 glikoproteinie IgM 59.9- ujemny -mniejsze niz 20
dodatni wieksze niz 20
p.ciala antykardiolipinowe ACA IGM 30.8- mniejsze niz 15 ujemny wiecej niz 20 dodatni
Wolne bialko S 116- norma 57-112
p.ciala przeciw tyreoglobulinie TGA 99- dodatni powyzej 18
Test IMK w normie
komorki NK- 13% 7-24
p.ciala przeciw lozyskowe APA dodatni 1:10 ++
czesc moich wynikow

reklama
Do góry