Witaj
Bardzo mi przykro z powodu twoich strat ! Światełko dla Twoich aniołków!
Chciałam tylko napisać ,że Ludwin to bardzo dobry lekarz ale od krojenia, laparoskopii usuwania przegród itd to nie immunolog
czy lekarz zajmujący się poronieniami.
Jeśli chodzi o lekarzy którzy mogliby Ci pomóc to lista w Pl dość krótka Sacha, Sydor Kraków ten drugi też okazjonalnie w Katowicach Malinowski Paśnik Łódź i niektóre tu polecają Jerzak w Warszawie to by było na tyle czym prędzej się zdecydujesz na któregoś z nich tym lepiej dla Ciebie. Ciekawi mnie czy jak byś była żoną Ludwina miała kilka poronień za sobą to też był by zdania że " robić dzieci" jak by każda strata nie była obciążeniem dla kobiety. Chodz on ma takie chyba podejście. Uważam że cukier nie jest powodem straty może jak by to była 1 strata ale nie kilka. Moja rada nie słuchaj lekarzy którzy Ci mówią że 4-5 poronień czy niepowodzeń ( puste jajo) to przypadek tak na pewno nie jest. Przebadaj męża/ partnera niech zrobi chodź podstawowe badanie nasienia, wymazy p/p plemnikowe w spermie. Poronienia nie zawsze są spowodowane tylko problemami u kobiety może być też czynnik męski.
@edloteh kochana o coś pytałaś ale nie mogę sobie przypomnieć ? Jeśli aktualne przypomnij? pls
@anna_kat jesteś super! Co do męża i problemów chyba oznacza że to nie był prawdziwy przyjaciel . Nie warto roztrząsać może przemyśl i i wróci " wszyscy radzą nie po to żeby nas skrzywdzić tak mi się wydaje tylko nie wiedzą jak nam pomóc" Kciuki za kropka wierzę, że jest z mamusią!
@dżoasia to w tym cyklu transfer?
@plastulinka jak się czujesz? Miałaś wizytę? usg robiłaś betę? Nieustanne zdrowaśki za Was!
@nafoczka co u Ciebie?
@burczuś @bertha a u Was?
@roxie123 @magda1208 @iveo @Oczekująca123
@marshia i inne niewymienione brzuchatki jak zdrówko?