reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak mam normalnie. Ja co prawda jestem. Na dawce 100 I dwa razy w tyg 125 I od długiego czasu nie przekroczyło mi 2. A przepraszam że zapytam miałaś straty jakieś?
Dziewczyny prosze o kciuki za bete.
Udalo mi sie wpisac miedzy pacjentami na jutro do mojej lekarki, wiec moze sie troche uspokoje chociaż nic pewnie nie zobacze... ale wazne, ze ktos mnie zbada .
Trzymam kciuki

Czesc wizyta w szpitalu zakończyła sie jak zwykle niczym dostalam tylko Cyclogest400mg teraz mam jakies brzozowe plamienie sama nie wiem co robic na pewno nie jest to żywa krew . SUG mam za tydzien oszaleje

reklama
@Marthi kciuki za zabieg :)
@Oczekujaca123 będzie dobrze, ja ci to mówię ;)
@Destino super! Gratulacje :) fajnie, będziesz miała parkę :)

A ja dziś coś kiepsko się czuje. Rano miałam odlot, nie wiedziałam czy będę wymiotować czy mdlec, na szczęście ani to ani to. Ale się przestraszyłam. Zrobiło mi się w momencie słabo, pot na całym ciele, serce zaczęło walić jak głupie, ehh nie ma lekko. Teraz jest okej, tylko brzuch trochę boli na środku.. Jutro mam wizytę i znowu mega stres czy wszystko będzie okej....

Do góry