reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Widzę, że @bertha już pięknie odpowiedziała [emoji7]
Odniosę się do pododawania w 4 dobie... przy świeżym transferze nie słyszałam o takich przypadkach. Co więcej, w 4 dobie to nikt nie zagląda do zarodków chyba że masz wykupiony embrioskop wiec bez wyciągania widać co z takim maluchem się dzieje.
Przy mrożonych: takiego 3dniowca odmraża się jednego dnia a podaje kolejnego....

Generalnie, spoko gromadka [emoji173]️ za transfer [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wlasnie mnie to niepokoi. Moze napisze wprost lekarzowi ze nie chce transferu 4 dniowego...

reklama
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu i mój pęcherzyk miał wielkość 26 !! I lekarz powiedział ze za późno na zastrzyk !!
Mam w następnym cyklu zrobić przerwę w stymulacji ;( .
Ciężko u mnie to wyglada uff

Pozdrawiam was serdecznie .

@Marthi, dziekuje Ci za odpowiedz. Twoja historia bardzo podobna do mojej tyle ze u mnie poronienia sie zaczynaja ogromnym krwotokiem ktory trwa kilka dni no i po wszystkim :(
A na jakim teraz jestes etapie? Probujesz naturalnie? Kiedy byla ostatnia ciaza? Od mojej juz prawie rok mija.
Ja niestety robie invitro, to znaczy procedure mialam w 2015 i lece caly czas na tych samych zarodkach. Juz prawie koniec immunosupresji i jak tylko @ przyjdzie to zaczynam cykl z transferem i wtedy sie okaze czy to leczenie pomoglo.

@marzycielka81, masz super zarodki. Ja duzo czytalam bo mi najslabsze zostaly ale z tego co wyczytalam i wszystkie madre glowy mowia ze nie ma slabych zarodkow i jak klinika decyduje sie na zamrozenie to moze z tego cos byc. Mi zostal jeden 2BC i trzy 1BC a wiec miernoty ale podobno potrafia zaskoczyc. I tego sie trzymam [emoji120]
Ale juz odpowiedz o jakosci masz, nie ukrywam ze mnie przeraza ze moje nie sa wysokiej klasy i wszystkie lepsze juz zuzylam ale zostaly mi 4 i nie mam innego wyjscia jak mocno w nie wierzyc!

reklama
Do góry