reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka ja już we Wrocku nie mieszkam,ale oprowadzić w ciągu dnia Cię mogę :) A na nocleg zapraszam na opolszczyznę :) Tam też są piękne zakamarki :D
pierwsze zobaczymy jak @czarna_mala ogarnie nasz nalot i wystawi recenzje, a potem czy mnie więcej M pusci jak ją pozna :p bo ona wie o nim wiecej niz on sam hahaha....

@Porzeczka1234 ja tez ide w następnym tyg na badania w tym insuliny (ale z ciekawości i zanim zaczne leczyc wątrobe :D )

reklama
pierwsze zobaczymy jak @czarna_mala ogarnie nasz nalot i wystawi recenzje, a potem czy mnie więcej M pusci jak ją pozna [emoji14] bo ona wie o nim wiecej niz on sam hahaha....

@Porzeczka1234 ja tez ide w następnym tyg na badania w tym insuliny (ale z ciekawości i zanim zaczne leczyc wątrobe :D )
Pamiętaj co wydarzy się w Vegas, zostaje w Vegas [emoji23]
A to do @czarna_mala jedziecie na nockę?? ooo mójjjj Booooże ;)
Jak się bawić, to się bawić ;)

Wiecie co dziewczyny...ja tez nigdy nie byłam na rzeszowszczyźnie, a więc czekam na zaproszenie na kolejny raz ;)
Ja byłam u Roxie i piękne tereny tam mają [emoji173] w Opolu mam jakąś rodzinę, ale chyba nigdy tam nie byłam, bo nie utrzymujemy jakiś zażyłych kontaktów ;) natomiast po drodze podobała mi się zawsze nazwa miejscowości przez którą przejeżdżał pociąg "Kędzierzyn Koźle" jako dziecku kojarzyło mi się to z jakimś kozłem ze zmierzwioną grzywą [emoji23]

Ja byłam u Roxie i piękne tereny tam mają [emoji173] w Opolu mam jakąś rodzinę, ale chyba nigdy tam nie byłam, bo nie utrzymujemy jakiś zażyłych kontaktów ;) natomiast po drodze podobała mi się zawsze nazwa miejscowości przez którą przejeżdżał pociąg "Kędzierzyn Koźle" jako dziecku kojarzyło mi się to z jakimś kozłem ze zmierzwioną grzywą [emoji23]
No widziałam Wasze fotki :) pięknie :) Ja szczerze Opola nie lubię. Nie mieszkam w Opolu :D Mieszkam w małym miasteczku w samym sercu opolszczyzny :) Jest co zwiedzać u nas. a k-k oczywiście,że związane jest z jakimś tam kozłem ;)

Dziewczyny zazdroszczę tych spotkań.
Swoją drogą mogły byście mieszkać bliżej do Wrocławia to mi nie potrodze he he.
Ja dziś odebrałam wyniki moje APTT 26,1 więc bez szału. Pochmurno i deszczowo za oknem.

Dziewczyny zazdroszczę tych spotkań.
Swoją drogą mogły byście mieszkać bliżej do Wrocławia to mi nie potrodze he he.
Ja dziś odebrałam wyniki moje APTT 26,1 więc bez szału. Pochmurno i deszczowo za oknem.
Magda @Funia90 też tak miała lekarz zwiększył jej dawkę heparyny do 0,6 i z tego co pamiętam przez kilka tygodni to attp u niej się tak wahało na pograniczu 26. Ten wynik bardzo zmienny jest. Malina pewnie Ci poradzi co robić i wszystko wyjaśni

reklama
Dziewczynyyyy mamy środek pięknego lata, a my o Jarmarku:D:D:D:D
absolutnie się nie zgadzam. Od trzech dni ciepła jesień brrr ;)

Wiecie co dziewczyny...ja tez nigdy nie byłam na rzeszowszczyźnie, a więc czekam na zaproszenie na kolejny raz ;)
Zapraszam bo @czarna_mala to wolała Pacanow ode mnie :D a koza tez by się jakaś znalazła
@Porzeczka1234 - u nas tak samo za oknem :/ masakroza
@czarna_mala - popieram! Jak się bawić to się bawić :D hahah
zobaczymy po :D
Ja dziś zaczęłam urlop i M tez wiec będą małżeńskie poranki z "antykoncepcja" między nami :p

Do góry