reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi @marzycielka81 o której chcecie być we Wro?
tak kochanie, ale ja zastrzyki brałam przez cały okres starania (9mcy) a nie tylko w tym złotym cyklu. Zaszłam jak juz stwierdziłam, że daje sobie czas do końca roku ;) na dodatek mocno sie pochorowaliśmy i obydwoje mielismy antybiotyk i wiedziałam że cykl jest stracony ;)
A czy ten Wrocław nie moze byc bliżej Rzeszowa?
Ale żeby nie być do tyłu to jutro mamy spotkanko z @bea25ta i @tęczowa89 , a za tydzień @czarna_mala i @susana ale to już większe wyzwanie bedzie :p co nie zmienia faktu, ze Wrocław mógłby być blizej choć kto wie... tylko nie w tym roku bo się nie rozedre ;)
To @nafoczka Nafoczuniu uściskaj od nas dziewczynki:) I bawcie się dobrze. I zjedzcie smacznie.I obyśmy wszystkie na raz nie miałyśmy czkawki;)

@burczuś - nic nie ustalałyśmy, ale myślę, że tak 9-10-11 mogłybyśmy wyjechać z Poznania, do Wro mamy +/- 2,5h czy to autem czy pociągiem ;) zresztą to do dogadania!

@Porzeczka1234 [emoji23] [emoji8][emoji8][emoji8] tak myślę o tym Twoim cukrze, czy glukometr przekłamuje czy coś jest na rzeczy :/ oby nie :/

@Marthi postaram się, ale nie mogę do końca obiecać, bo przed przyjazdem Nafoczków muszę zakończyć sezon ogórkowy [emoji16] @Auri_a coś wie o moim sezonie [emoji23] planowaliśmy spontaniczny wypad na dwa dni w góry, ale przypomniało mi się, że na sobotę robię tort przyjaciółce na urodziny, no i po wypadzie ;)

@Marthi @marzycielka81 o której chcecie być we Wro?

To @nafoczka Nafoczuniu uściskaj od nas dziewczynki:) I bawcie się dobrze. I zjedzcie smacznie.I obyśmy wszystkie na raz nie miałyśmy czkawki;)
my będziemy szeleć jutro w kulkach w fantazji wiec chyba nie zjemy za dużo ale juz na eksremalnym weekendzie z @czarna_mala i z @susana obiecac nie mogę ;P

@Porzeczka1234 [emoji23] [emoji8][emoji8][emoji8] tak myślę o tym Twoim cukrze, czy glukometr przekłamuje czy coś jest na rzeczy :/ oby nie :/

@Marthi postaram się, ale nie mogę do końca obiecać, bo przed przyjazdem Nafoczków muszę zakończyć sezon ogórkowy [emoji16] @Auri_a coś wie o moim sezonie [emoji23] planowaliśmy spontaniczny wypad na dwa dni w góry, ale przypomniało mi się, że na sobotę robię tort przyjaciółce na urodziny, no i po wypadzie ;)
spontan bedzie i jak wpadniemy :D razem?

@burczuś - nic nie ustalałyśmy, ale myślę, że tak 9-10-11 mogłybyśmy wyjechać z Poznania, do Wro mamy +/- 2,5h czy to autem czy pociągiem ;) zresztą to do dogadania!
Kurcze wkleiło mi się pytanie, które wykasowałam jak zobaczyła,ze założyłaś wiadomość:)
@nafoczka @czarna_mala a wpadajcie spontanicznie :) W ciążę, w góry i do Wrocławia :D

@burczuś kocham Wroclove [emoji7] żałuję, że po studiach tam nie wyjechałam, może kiedyś [emoji16] zawitam z Małżem na 100%, bo muszę mu pokazać jak piękne jest to miasto i ile stracił upierając się, żebyśmy mieszkali w obecnym miejscu. Myślę żeby zabrać Go kiedyś na Jarmark Bożonarodzeniowy w Wasze strony :)

reklama
@czarna_mala ja mieszkałam we Wro 7 lat.Zarzekałam się,że do swojej miejscowości nigdy nie wrócę... no ale jak to moja ś.p.babcia mawiała, nie jedna żaba błota się zarzekała;)
Doceniam od 9 lat swoją małą mieścinę. Nie mam problemów typu, czy moje dziecko dostanie się do przedszkola...czy szkoła nie jest za daleko ...itd.
Ale jak jest tylko okazja to jadę na Wrocław, bo mam tam przyjaciół :)

Do góry