@p
@marshia tak też myślałm ale rozmawiałam z kilkoma lekarzami i powiedzieli że przy wlewie musi być lekarz od wstrząsów bo jak wstrząs mnie dopadnie w domu to nikt i nie pomorze także lipa, pewnie w większości przypadków nic się nie dzieje, ale nie jest to witamina c , ale dzięki
także dziewczynę proszę o priv
@Porzeczka1234 rozumiem, że leczyłaś się u Przybycienia? ja mam u niego wizytę na początku czerwca w Prokocimiu a ja z Bydgoszczy także słabo, ale nic mi innego nie pozostaje i pojadę ale wpadła mi taka myśl, może dziewczyny leczące się u Paśnika podały by mi e-mail do niego na priv i zapytam się czy prowadził by mnie e-mailowo. Miałam u niego wizytę ale dziecko mi się rozchorowało i nie miałam serca go zostawić. Gdyby Ci wszyscy lekarze byli bliżej....
@marshia tak też myślałm ale rozmawiałam z kilkoma lekarzami i powiedzieli że przy wlewie musi być lekarz od wstrząsów bo jak wstrząs mnie dopadnie w domu to nikt i nie pomorze także lipa, pewnie w większości przypadków nic się nie dzieje, ale nie jest to witamina c , ale dzięki
także dziewczynę proszę o priv