reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Docent mi odpisal,że podwyzszony hbs to efekt szczepienie p/żółtaczce. A cytomegalia to efekt pamieci immunologicznej i nie przeszkadza w szczepieniach.a wiec szykujemy się do szczepień. Mąż szykuje portfel...a ja muszę sie nastawić psychicznie na ten ból. Ja to przechodzilam strasznie:/ a z bólu mało nie odpływałam. Dobrze,że to krótki ból. Tylko że potem też odczyny miałam niezłe..i to swędzenie;) ehhh ale co się nie robi by spełnić naze pragnienia...
Milego dnia:*

@magda1208 zastanawiałam się czy nie możesz zaadoptować maluszka, moja znajoma zaadoptowala niespełna roczne dziecko, nie wyobraża ona sobie życia bez niego. Tez mi się wydaje ze jest to bardzo dobre rozwiązanie i gdybym nie miała własnego to chyba bym się zdecydowała na adopcje. Mąż jak każdy facet inaczej na to patrzy, mój nawet jak byłam w ciąży to niespecjalnie tryskal entuzjazmem ale teraz dał by się zabić za małego.

A mam jeszcze do Ciebie pytanie bo chyba gdzieś umknęło. Pani dr. Gin Z. z Bydgoszczy. do której chodzisz to ona stosuje intralipid? Czy zatrzymuje się na clexane? Szukam kogoś w Bydgoszczy kto mnie poprowadzi na intralipidzie nie znasz kogoś?

@zosiak - no to najważniejsze, że wraca już na stałę! :* :)

@Funia90 - przesłodki ten Twój maluszek ;*

@bertha - kciuki noooon stop :*

@Totois30 - aby wszystko się dobrze Wam ułożyło :*
Marthi co do biegania ciesze się ze motywacja jest :) nogi nie bolą bo może ze 2 km przebiegłam z tym ze wracałam z górki ;) nowy krem plus słońce "zwarzyly" mi twarz wiec na wieczór posmarowalam się bephantenem Wikusia, to masc na oparzenia dobra na wszystko :) a dziś pytam M czy w nocy "czuł zapach pupy na mojej twarzy" :D :D :D

Docent mi odpisal,że podwyzszony hbs to efekt szczepienie p/żółtaczce. A cytomegalia to efekt pamieci immunologicznej i nie przeszkadza w szczepieniach.a wiec szykujemy się do szczepień. Mąż szykuje portfel...a ja muszę sie nastawić psychicznie na ten ból. Ja to przechodzilam strasznie:/ a z bólu mało nie odpływałam. Dobrze,że to krótki ból. Tylko że potem też odczyny miałam niezłe..i to swędzenie;) ehhh ale co się nie robi by spełnić naze pragnienia...
Milego dnia:*

Plan obrany to teraz do dzieła.

@magda1208 zastanawiałam się czy nie możesz zaadoptować maluszka, moja znajoma zaadoptowala niespełna roczne dziecko, nie wyobraża ona sobie życia bez niego. Tez mi się wydaje ze jest to bardzo dobre rozwiązanie i gdybym nie miała własnego to chyba bym się zdecydowała na adopcje. Mąż jak każdy facet inaczej na to patrzy, mój nawet jak byłam w ciąży to niespecjalnie tryskal entuzjazmem ale teraz dał by się zabić za małego.

A mam jeszcze do Ciebie pytanie bo chyba gdzieś umknęło. Pani dr. Gin Z. z Bydgoszczy. do której chodzisz to ona stosuje intralipid? Czy zatrzymuje się na clexane? Szukam kogoś w Bydgoszczy kto mnie poprowadzi na intralipidzie nie znasz kogoś?

Kochana chciała bym maluszka, lecz na wstępie usłyszeliśmy,że trudno o takie dziecko.
Myślę sobie, że Bóg sam poprowadzi nas na tej drodze.

Moja pani doktor prowadzi mnie tylko w zakresie ginekologii nie immunologii tak na prawdę jej oto nie pytałam ponieważ ja jestem po szczepieniach.

@burczuś :* tak jak pisakam - już bliżej, niż dalej :) A my wariatki zniesiemy każdy bol. Poza tym pamiętaj - poród nie boli ;), a to najważniejsze! Przecież Ci się to już śniło ;)
@marzycielka81 @8Ania8 wiem, ze to wyglada przerażająco. Dla mnie tez. Ryzyko poronienia na poziomie 45-50% i to tylko z winy plemnika jest straszne. Nie wiem jak można to tak procentowo dokładnie wyliczyć. Pewnie chodzi, ze skoro połowa jest prawidłowych to szanse fifty-gofry. Dorzucając do tego moją imunologię, wiek, być może starą, grubą i brzudką ;) komórkę jakową, mam to co mam. 5 strat :/. Dla mojego m to oczywiście zaje.... info - w końcu mamy aż 50% szans, ze bedzue ok. Przecież to super info..... Genetalnie przekichane na każdym polu. Taki Lajf.... :)

reklama
Do góry