reklama
@Marthi @burczuś @marzycielka81 dzięki, jestem już po ale nadal kręci mi się w głowie, trochę krwawie ale najważniejsze że w środku wszystko ok. Teraz lekarz ma zagadkę bo myślał że tu jest przyczyna niepowodzeń.
@mała79 powodzenia
@olaa90 rozumiem ze wlewy z immunoglobuliny ludzkiej tak? A jaki to koszt? A pytałaś może o intralipid lub accofil?
Zastanawiam się bardzo intensywnie nad intralipid są tu może dziewczyny które tego próbowały? No i kto mi to poda nawet jak będę miała receptę bo słyszałam że musi być przy tym anestaziolog. Szukam kogoś z Bydgoszczy wiem ze robią to w invicta ale 700 zł to lekka przesada. Poradźcie cos
@mała79 powodzenia
@olaa90 rozumiem ze wlewy z immunoglobuliny ludzkiej tak? A jaki to koszt? A pytałaś może o intralipid lub accofil?
Zastanawiam się bardzo intensywnie nad intralipid są tu może dziewczyny które tego próbowały? No i kto mi to poda nawet jak będę miała receptę bo słyszałam że musi być przy tym anestaziolog. Szukam kogoś z Bydgoszczy wiem ze robią to w invicta ale 700 zł to lekka przesada. Poradźcie cos
Marthi
Fanka BB :)
@dżoasia - U mnie zaś na odwrót, mam też mthfr hetero i jak brałam zwykłe witaminy to homocysteina 12 chyba była, a odkąd biorę metyle spadała najpier 7,6, potem 6,4 a dalej 4,8. Jak odstawiłam na 3 tyg metyle od razu skoczyła na ok. 8 znowu więc u mnie ewidentnie metyle działają dobrze na obniżenie homocysteiny.
Ciekawa zależność w sumie, że u mnie tak, a u Ciebie inaczej
@mała79 - powodzenia! kciuki zaciśnięte!
Ciekawa zależność w sumie, że u mnie tak, a u Ciebie inaczej
@mała79 - powodzenia! kciuki zaciśnięte!
marzycielka81
Dziewczyny jaki jest sens in vitro na naturalnym cyklu gdy w tym miesiacu stosunek LH/FSH 0.55?
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Porzeczka1234
@mała79 kochana bardzo mocno trzymam kciuki
@marshia @nafoczka kupiłam buty do biegania haha . @marshia staracie się w tym cyklu? Jak mama się czuję?
@Lili81 kciuki za histero
@magda1208 kochana co u Was?
Zosieńka ma się dobrze chodź noce ciężkie ale rozwija się bardzo z każdym dniem nowe umiejętności troszkę łysieje ale na szczęście nowe wyrastają co dziwne oczy ma jak Malina niebieskie aż morskie ja zielone mąż brązowe haha wójek Malina chyba coś do szczepionek dodał.
Ps Zosia skończyła 2 dni temu 5 miesięcy
@dżoasia kochana przykro mi.
@Tosia30 gratulacje
@matylda23 jak się czujesz
Brzuchatki jak u Was odzywajcie się
Dziewczyny pierwszy raz od 5 lat jestem chora katar ból gardła itd
Jeszcze tylko dopiszę jeśli chodzi o Sachy Maliny itd oni może nie są ostatnią deską ratunku ale ciężko o lekarza który ma pojęcie o o poronieniach lub przepisaniu jakiś leków badań itd ja 2 ciążę miałam bez leków nikt mi ich nie proponował zaczęłam sama czytać znalazłam Was i dużo osób wtedy jeździło do Maliny i ja pojechałam i międzyczasie spotkałam moja lokalna gin która może poronieniani się nie zajmuje ale zaangażowana była i leki wypisywał także może stąd ta ich popularność
@marzycielka81 nie pomogę nie znam się za bardzo
@marshia @nafoczka kupiłam buty do biegania haha . @marshia staracie się w tym cyklu? Jak mama się czuję?
@Lili81 kciuki za histero
@magda1208 kochana co u Was?
Zosieńka ma się dobrze chodź noce ciężkie ale rozwija się bardzo z każdym dniem nowe umiejętności troszkę łysieje ale na szczęście nowe wyrastają co dziwne oczy ma jak Malina niebieskie aż morskie ja zielone mąż brązowe haha wójek Malina chyba coś do szczepionek dodał.
Ps Zosia skończyła 2 dni temu 5 miesięcy
@dżoasia kochana przykro mi.
@Tosia30 gratulacje
@matylda23 jak się czujesz
Brzuchatki jak u Was odzywajcie się
Dziewczyny pierwszy raz od 5 lat jestem chora katar ból gardła itd
Jeszcze tylko dopiszę jeśli chodzi o Sachy Maliny itd oni może nie są ostatnią deską ratunku ale ciężko o lekarza który ma pojęcie o o poronieniach lub przepisaniu jakiś leków badań itd ja 2 ciążę miałam bez leków nikt mi ich nie proponował zaczęłam sama czytać znalazłam Was i dużo osób wtedy jeździło do Maliny i ja pojechałam i międzyczasie spotkałam moja lokalna gin która może poronieniani się nie zajmuje ale zaangażowana była i leki wypisywał także może stąd ta ich popularność
@marzycielka81 nie pomogę nie znam się za bardzo
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: