reklama
iveo
Fanka BB :)
Maciejka78
Dziewczyny bolal Was zoladek od sterydow ?
@zosiak u mnie nie było problemu a bralam nawet 15 mg ale ale Dziewczyny jedna sprawa istotna nie łaczymy sterydu z nabiałem. Zosiak może to było przyczyną dolegliwości.
@dżoasia szkoda ... ;*
@matylda23 @Asia2104 @bobasek1990 jak u Was?
@nafoczka Ty to Babka torpeda jesteś
Marthi
@iveo - w tym miesiącu mam tyle spraw firmowych i wyjazdowych (nawet w dniach jak mam owu), ze na bank monitoringi odpadają i wszystkie takie... będziemy probowac, ale teraz tym bardziej sie nie nastawiam. Aczkolwiek - racja, wcześniejsze obie ciazy za 1 pyknieciem i to bez monitoringów czy jakichkolwiek wspomagaczy były.
Dziewczyny tu czesto brały metformine XR.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny tu czesto brały metformine XR.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
@Maciejka78 z nabialu ostatnio tylko ser zolty jem i w zasadzie tyle ale tez nie wiadomo w jakiej ilosci od czasu do czasu budyn.
Maciejka78
reklama
Totois30
@iveo moj "udany" cykl bez monitoringu ale zadowolona bylam wtedy bo dostalam leki i wiedzialam ze uspokoje organizm i moze zacznie sie udawac. Czulam ze moze mam wciaz stan zapalny ale bylam mocno pozytywna. Wyszlam ze szpitala w owulacje i w ten sam dzien M wyjezdzal na 2 tyg, ostatnio bylo to samo i sie nie udalo wiec po prostu pogodzilam sie z dluzsza perspektywa..aha no i namietnie od prawie 4 tyg popijam siemie lniane. Wczesniej sporadycznie przed owu.
ale znalazlam tez mantre polecam, ponoc nastraja nasz umysl do zaplodnienia.powtarzamy "jestem zdrowa i plodna. Mam ogromna moc dawania zycia. Przytulam do serca swoje zdrowe, ukochane dziecko". Fakt ze znalazlam to po zaplodnieniu ale mowie sobie codziennie od tamtego czasu ponoc jak sie boimy ze jestesmy chore i nie damy rady to blokujemy prokreacje, wiec wierzymy w nasza moc dawania zycia!!!<3<3<3
ale znalazlam tez mantre polecam, ponoc nastraja nasz umysl do zaplodnienia.powtarzamy "jestem zdrowa i plodna. Mam ogromna moc dawania zycia. Przytulam do serca swoje zdrowe, ukochane dziecko". Fakt ze znalazlam to po zaplodnieniu ale mowie sobie codziennie od tamtego czasu ponoc jak sie boimy ze jestesmy chore i nie damy rady to blokujemy prokreacje, wiec wierzymy w nasza moc dawania zycia!!!<3<3<3
Podziel się: