reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moja lekarka odpisała i niestety muszę iść do diabetologa... dieta cukrzycowa do mojej refluksowej..chyba już nic nie będę jadła :/

reklama
@Marthi spróbuj sie starac bez tych calych monitoringow moim zdaniem to przy nich mniej sie zachodzi jak bez. Moze blokada psychiczna?
Dziewczyny poradzcie - czy bralyscie metformine w ciąży i do ktorego tygodnia oraz jaka postac xr czy zwykly?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo - w tym miesiącu mam tyle spraw firmowych i wyjazdowych (nawet w dniach jak mam owu), ze na bank monitoringi odpadają i wszystkie takie... będziemy probowac, ale teraz tym bardziej sie nie nastawiam. Aczkolwiek - racja, wcześniejsze obie ciazy za 1 pyknieciem i to bez monitoringów czy jakichkolwiek wspomagaczy były.

Dziewczyny tu czesto brały metformine XR.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi tu wiele dziewczyn tak mialo ze nie zachodzilo po monitoringach i stymulacjach a pozniej nagle tak bez niczego

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo - oby i na mnie sie to sprawdziło. Ja na razie bez stymulacji - nigdy jeszcze nie miałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iveo moj "udany" cykl bez monitoringu ale zadowolona bylam wtedy bo dostalam leki i wiedzialam ze uspokoje organizm i moze zacznie sie udawac. Czulam ze moze mam wciaz stan zapalny ale bylam mocno pozytywna. Wyszlam ze szpitala w owulacje i w ten sam dzien M wyjezdzal na 2 tyg, ostatnio bylo to samo i sie nie udalo wiec po prostu pogodzilam sie z dluzsza perspektywa..aha no i namietnie od prawie 4 tyg popijam siemie lniane. Wczesniej sporadycznie przed owu.
ale znalazlam tez mantre polecam, ponoc nastraja nasz umysl do zaplodnienia.powtarzamy "jestem zdrowa i plodna. Mam ogromna moc dawania zycia. Przytulam do serca swoje zdrowe, ukochane dziecko". Fakt ze znalazlam to po zaplodnieniu:p ale mowie sobie codziennie od tamtego czasu:) ponoc jak sie boimy ze jestesmy chore i nie damy rady to blokujemy prokreacje, wiec wierzymy w nasza moc dawania zycia!!!<3<3<3

Do góry