reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Lili81 mam dokładnie to samo. Włosy wypadają jak szalone. Dobrze,że dużo ich mam...
@smerfik88 nie pomogę w temacie gorączki....
A ja planu póki co brak. Muszę napisać do Paśnika,ale jeszcze się nie zebrałam. Mija 4ty tydzień po poronieniu.
@Lili81 bardzo polecam na włosy bioteb@l bo też miałam mega problem po karmieniu tylko szukajcie w necie bo w aptekach ma mega marze. Mąż kupił mi 1 opakowanie za 2x więcej! I rzeczywiście to lek nie suplement

Ps ja dziś w domku ogarniam sytuacje ;) rano byłam u lekarza. Mam juz wszystkie potrzebne skierowania i działamy dalej. W sumie dobrze ze jestem w domu bo u nas mega zima i -18 stopni bylo

@roxie123 Aspiryn cardio ma wyzsza dawke 100 mg a acard jest w dawkach 75 i 150.
Mi prof z Novum zalecil ta dawke 100 mg ponoc teraz tak sie zaleca to poprawia implatacje
@Porzeczka1234 To juz spokojniejsza jestem. Moze ta torbiel to faktycznie blahostka i zdarza sie kazdej kobiecie. Troche mialam teraz stresow z budowa domu, moze to sa skutki..

Hej dziewczyny,ja po drugiej szczepionce i moge sie starac tyle ze ma 20dc wiec czekam na miesiaczke i do boju.
Czeka mnie jeszcze szczepionka numer 3 podczas staran wypadnie i po pozytywnym tescie mam brac 10mg encortonu ale tylko do czwartej szczepionki (juz w ciazy tz doszczepianie)czy ktoras miala tez tak zlecone.od testu do szczepionki 10mg ze schodzeniem stopniowym aby dzien przed szczepionka juz sterydu nie brac.Dodam ze mnie juz dwa razy steryd 10mg nie pomogl
Mam ANA 3 dodatnie w calym panelu 1 wynik na kilkanascie wyszedl dodatni.
Lecze sie u dr Pasnika.
Drugie pytanie czy ktoras robila laparoskopie przez pochwe w cylu wykluczenia lub potwierdzenia endometriozy?

@matylda23 ja nie bralam accofilu a w ciazy leukocyty caly czas mialam ponad noeme, ponad 10tys. To normalne w ciazy.

@czarna_mala fajnie, ze dobry humor cie nie opuszcza [emoji1]

@marshia jestesmy z wami... z mama tez... pamietamy

@pixi.nova mi sie robily, bo pecherzyki nie pekaly. Ale to pcos bylo winne. Same schodzily bez lekow

@Porzeczka1234 oby z ciocia z tego wyszla, szybko podjela rehabilitacje, bo wtedy szybko da sie odwrocic zmiany

@Kwiatuszekk23 to lez i pachnij, a dzieci nianie zapros [emoji6]

@nafoczka zazdroszcze zimy. Jestes w domku to wakacjuj z rodzinka [emoji8]

@Nadja_n ja mialam przez powloki brzuszne, bo jak juz robic, to trzeba sprawdzic cala jame brzuszna jak mocno endomenda zajela cialo i w razie czego usunac jej ogniska. To nie ma znaczenia czy zajela narzady rodne czy jelita czy inne cus. Wazne by sie jej pozbyc.

Bylismy u pediatry. Dla bezpieczenstwa malego nie bedziemy teraz szczepic. Kurka tyle strachu jeszcze przed nami

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino wierze, ze u Was tylko ns strachu się skonczy :) synek da radę i jeszcze da Wam popalić jak mi Adas :p do 7 mc to ja nie,wiedzialam, ze mam dziecko. A teraz wszędzie go pełno!

reklama
@Destino Pewnie u mnie to tez pco.. Ehh no coz zobaczymy co bedzie za miesiac.
Pochwal sie kochana zdjeciem księcia :)
Jestem pewna, że z malym wszystko bedzie dobrze i na strachu się skonczy! To waleczny książe w koncu :D

Do góry