reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki dziewczyny [emoji173]️

@ Madga tobie życzę dużo wytrwałości , szczęścia i dobrych decyzji .
Wszystkie jesteśmy z tobą i kibicujemy .

@ Dzoł wsztsko będzie dobrze [emoji173]️ musi .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 no u ciebie to jest krzywa :p nie to co u mnie. Znaczy się u mnie też jest, ale zamiast się jej zrobić brzuszek, to się jej zrobiła dupka :D
@dżoł trzymam kciuki za fasolke :* może to faktycznie krwiak. Dużo tu dziewczyn które w szczęśliwej ciąży mówiły że lało się po nogach... Oby to było to :*

Ogólnie dziś miałam dzień z mamą 2 h zleciało bo gadalyśmy później obiad kawa i lazenie po Tesco usmialysmy się jak głupie... ale już jestem padnięta calkiem jeszcze z 20 minut i będę w domu marzy mi się sen ...

Dzol będę zaglądać bo siedzisz mi teraz w głowie ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Poronilam. Poprosilam o material do zbadania. Czekam na wyniki krwi. Gdzie mam jechac z materialem? Do obojetnie jakiego labo i wysla do poznania?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry