reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Burczus jak na 12dpo to ładna beta trzymam kciuki z całych sil!!!
Witam nowe aniołowe mamy! Dziewczyny Wam tu pomogą!
Ja w środę ide na usg do innego gin moze mi powie jakieś konkrety. Jak będzie bardzo zle to pójdę do szpitala, pewnie w Krakowie zeby w razie czego byla dobra neonatologia. Bardzo Was proszę o zdrowaske za Nas! Dla Malej zrobie wszystko. Nawet zniose rozłąke z dziecmi, byle bylo dobrze.
Witam nowe aniołowe mamy! Dziewczyny Wam tu pomogą!
Ja w środę ide na usg do innego gin moze mi powie jakieś konkrety. Jak będzie bardzo zle to pójdę do szpitala, pewnie w Krakowie zeby w razie czego byla dobra neonatologia. Bardzo Was proszę o zdrowaske za Nas! Dla Malej zrobie wszystko. Nawet zniose rozłąke z dziecmi, byle bylo dobrze.
@Kwiatuszekk23 podjedz na kopernika na ip. To najlepsza neonatologia w krakowie. Powiedz, jaka jest sytuacja, ze boisz sie o blizne po operacji. Oni cie zbadaja i zdecyduja czy masz zostac.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Dziewczyny, chcialabym do Was dolaczyc. Obawiam sie ze poronienia nawykowe mnie takze dotycza. W tym roku to juz drugie ... jestem dopiero tydzien po ostatnim i cholerka sobie nie radze! Jest niesamowicie ciezko ale wierze ze przy was stanena nogi!!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Funia90
@Destino no tak po porodzie to sie chyba nie odpocznie hehe[emoji4]
Mam nadzieje,ze poczekasz z Natanielkiem do nowego roku[emoji5]powiedz mu ,ze bedzie mial dluzsze dziecinstwo
Piekne lozeczko[emoji7]moje stoi zlozone i posciel wyprana ,musze wyprasowac i tez bedzie juz chyba czekalo bo w sumie nigdy nie wiadomo ,a teraz jeszcze tyle na glowie ,ze potem nie bedzie kiedy o tym myslec
@olaa90 przykro mi[emoji17]tule
@monia0208 wspolczuje i tule[emoji17]
@agatush zdroweczka dla Michasi[emoji8]
@Porzeczka1234 pokaz choink[emoji4]
@burczuś trzymam kciuki za przysrost[emoji8]
@roxie123 ale super ,ze juz na swoim.
Teraz bedziesz miala czym zajac glowe,bo w domu zawsze cos[emoji16]
@masrhia ciesze sie z nowego planu[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam nadzieje,ze poczekasz z Natanielkiem do nowego roku[emoji5]powiedz mu ,ze bedzie mial dluzsze dziecinstwo
Piekne lozeczko[emoji7]moje stoi zlozone i posciel wyprana ,musze wyprasowac i tez bedzie juz chyba czekalo bo w sumie nigdy nie wiadomo ,a teraz jeszcze tyle na glowie ,ze potem nie bedzie kiedy o tym myslec
@olaa90 przykro mi[emoji17]tule
@monia0208 wspolczuje i tule[emoji17]
@agatush zdroweczka dla Michasi[emoji8]
@Porzeczka1234 pokaz choink[emoji4]
@burczuś trzymam kciuki za przysrost[emoji8]
@roxie123 ale super ,ze juz na swoim.
Teraz bedziesz miala czym zajac glowe,bo w domu zawsze cos[emoji16]
@masrhia ciesze sie z nowego planu[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Kwiatuszekk23, wspolczuje sytuacji, niech Bog sie o Wad troszczy:*
@burczuś, czekam na rosnącą bete!
@Porzeczka1234, moja niestety to samo. Niestety nie da się już uniknąc tego zeby nie obrocila glowy... co mnie martwo bo ulewa i sie krztusi. A dzis w nocy obudzila się i naszczescie zapłakała bo zjechała pod kocyk! Myslałam ze zawalu dostane. A zawsze 100 razy sprawdzam czy kocyk dobrze zabezpieczony. Takze wracam do spania w samym tuliku...
My po wizycie. Ja ją karmilam, dr robil usg i widac wyraznie "fale zwrotne w czesci podprzeponowej przelyku podczas karmienia". Na szczescie minie to okolo 3 mż jak się powiekszy coś tam. Mam zagęszczac kazdy posilek i nie klasc plasko. Takze to nie skaza, nie alergia itp.
@burczuś, czekam na rosnącą bete!
@Porzeczka1234, moja niestety to samo. Niestety nie da się już uniknąc tego zeby nie obrocila glowy... co mnie martwo bo ulewa i sie krztusi. A dzis w nocy obudzila się i naszczescie zapłakała bo zjechała pod kocyk! Myslałam ze zawalu dostane. A zawsze 100 razy sprawdzam czy kocyk dobrze zabezpieczony. Takze wracam do spania w samym tuliku...
My po wizycie. Ja ją karmilam, dr robil usg i widac wyraznie "fale zwrotne w czesci podprzeponowej przelyku podczas karmienia". Na szczescie minie to okolo 3 mż jak się powiekszy coś tam. Mam zagęszczac kazdy posilek i nie klasc plasko. Takze to nie skaza, nie alergia itp.
burczuś
Witaj szkoda,że w takich okolicznościach.Dziewczyny, chcialabym do Was dolaczyc. Obawiam sie ze poronienia nawykowe mnie takze dotycza. W tym roku to juz drugie ... jestem dopiero tydzien po ostatnim i cholerka sobie nie radze! Jest niesamowicie ciezko ale wierze ze przy was stanena nogi!!!
Dziewczyny ja Wam bardzo dziękuję,że wierzycie w mego kropka❤
reklama
mała79
@burczuś beta wporządku, sprawdź przyrost. Ściskam mocno[emoji110] [emoji110] [emoji110]
@kas90 to dobrze że przymajmniej wiesz jak jest przyczyna, będziesz spokojniejsza. Zdrówka dla maleńkiej
@Destino już coraz bliżej do spotkania z twpim wyczekanym " cudem". Cieszę się ze przebrnełaś z różnymi problemami ale już końcówka[emoji4]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
@kas90 to dobrze że przymajmniej wiesz jak jest przyczyna, będziesz spokojniejsza. Zdrówka dla maleńkiej
@Destino już coraz bliżej do spotkania z twpim wyczekanym " cudem". Cieszę się ze przebrnełaś z różnymi problemami ale już końcówka[emoji4]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: