reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, dziękuję za mnóstwo wsparcia. Dzidziuś żyje. To najważniejsze. A krew- bo odkleja się łożysko. Od dziś luteina i oszczędny tryb życia... Dzidziuś ma wszystko na swoim miejscu, jutro genetyczne i dowiemy się wtedy więcej. Jeszcze raz dziękuję za mnóstwo dobrych myśli.

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie o której będą wyniki? Czekam...

@Asia2104 no widzisz super.... Teraz odpoczywasz.... Nie stresujesz siebie i maleństwo i jutro dajesz znac jak po prenatalnych....

@Marthi tak na szczęście kariotypy prawidłowe... Jak to lekarz określił po prostu źle podziały i przypadek.... Masakra....

@Asia2104 ale mi strachu narobiłas wspieramy się nawzajem od początku mojej ciąży sprawdzałam co chwilę czy już jesteś po wizycie cieszę się że wszystko ok u mnie objawy minęły i zastanawiam się czy za dwa dni znowu będę wymiotować jak kot

@Marthi nie chce juz isc do nikogo w Poznaniu. A jak dr Ci nie odpisuje to dzwonisz do
rejestracji lub do nich wysylasz maila.

@marshia wspolczuje.

@Burczus zgadzam sie z tym co napisalas. Kochane dziewczyny wierzcie, ze dziecko jest i trzeba sie nim zajac ale pragnienie tez jest.

Z lekarzy to jest kto Malinowski i Pasnik. Lodz, z czego pierwszy ginekolog a drugi immunolog i pierwszy zawsze szczepienia?

Skad jest Przybycien i czym sie zajmuje?

Napisalam do dr i zapytalam o to dlaczego nie moglismy sie starac i ona ze byla torbiel funkcjonalna, ktora by utrudnila jajeczkowanie. Prosze @Destino Ty cos wspominalas. Czy ktos mi wyjasni jak z tymi torbielami jest. Czy to jest wina hormonow i skad sie biora. Dlaczego utrudniaja funkcjonowanie. Nawet nie wiecie jak sie zle czuje jak bym do niczego nie byla zdolna i obwiniam sie, ze nam soe nie udaje

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi nie chce juz isc do nikogo w Poznaniu. A jak dr Ci nie odpisuje to dzwonisz do
rejestracji lub do nich wysylasz maila.

@marshia wspolczuje.

@Burczus zgadzam sie z tym co napisalas. Kochane dziewczyny wierzcie, ze dziecko jest i trzeba sie nim zajac ale pragnienie tez jest.

Z lekarzy to jest kto Malinowski i Pasnik. Lodz, z czego pierwszy ginekolog a drugi immunolog i pierwszy zawsze szczepienia?

Skad jest Przybycien i czym sie zajmuje?

Napisalam do dr i zapytalam o to dlaczego nie moglismy sie starac i ona ze byla torbiel funkcjonalna, ktora by utrudnila jajeczkowanie. Prosze @Destino Ty cos wspominalas. Czy ktos mi wyjasni jak z tymi torbielami jest. Czy to jest wina hormonow i skad sie biora. Dlaczego utrudniaja funkcjonowanie. Nawet nie wiecie jak sie zle czuje jak bym do niczego nie byla zdolna i obwiniam sie, ze nam soe nie udaje

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@marzycielka81 z tymi torbielami to może być różnie.Zależy czym jest wypełniona chyba? Mogą powstawać torbieliki przy PCOS, bo jajeczka nie pękają i się utrzymują w jajnikach. I zamieniają się w torbiele. Innych przyczyn nie znam,ale na pewno są. Ja w 2003? miałam torbiel na jajniku. Wiele dziewczyn z torbielami zachodzi w ciążę. Nie wiem od czego to zależy?
@marshia a nie można czymś tego cyklu ustabilizować? hormonami w sensie? Ja sama bym nie chciała brać tabsów anty,ale jakby pare miesięcy u mnie by była taka sytuacja, to chyba bym się pokusiła o to. Z drugiej strony moja lekarka mówiła mi jakiś czas temu,że przy PCOS w ciągu roku parę cykli może być bezowulacyjnych. A i stres też robi swoje,a stresów Ci nie brakuje przecież...:/
@Asia2104 jak to "tylko" odkleja się łożysko????? W którym tc jesteś?

@marzycielka81 z tymi torbielami to może być różnie.Zależy czym jest wypełniona chyba? Mogą powstawać torbieliki przy PCOS, bo jajeczka nie pękają i się utrzymują w jajnikach. I zamieniają się w torbiele. Innych przyczyn nie znam,ale na pewno są. Ja w 2003? miałam torbiel na jajniku. Wiele dziewczyn z torbielami zachodzi w ciążę. Nie wiem od czego to zależy?
@marshia a nie można czymś tego cyklu ustabilizować? hormonami w sensie? Ja sama bym nie chciała brać tabsów anty,ale jakby pare miesięcy u mnie by była taka sytuacja, to chyba bym się pokusiła o to. Z drugiej strony moja lekarka mówiła mi jakiś czas temu,że przy PCOS w ciągu roku parę cykli może być bezowulacyjnych. A i stres też robi swoje,a stresów Ci nie brakuje przecież...:/
@Asia2104 jak to "tylko" odkleja się łożysko????? W którym tc jesteś?
Zgadza się Burczuniu, te po niepękniętej owu to chyba czynnościowe wypełnione płynem, a czekoladowe wypełnione są krwią i przeważnie występują przy endometriozie :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@burczuś to na razie 2 cykl po poronieniu, czyli pewnie powstała po 1 owu po poronieniu. Ponieważ nie rośnie już, to jest szansa, ze się wchłonie. Wiec na razie bez niczego to obserwuję. Mam nadzieję, ze za miesiąc jej nie będzie, za to będzie ładna owu :)
A co do obecnego bezowulacyjnego..... no cóż - wygladam wg niektórych na 28 (Hahahaha - oczywiście w ciemnej knajpie), ale PESEL nie kłamie. Ja już zwyczajnie nie mam co muediac owulacji, tym bardziej z moim AMH :/
@Asia2104 to kciuki trzymamy dalej &&

Do góry