reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł ja miałam u Sachy jedno i wystarczyło [emoji4]
@kas90 super, że znalazłaś sposób na dolegliwości maleńkiej. A "operacja spanie" bomba [emoji7]
@Porzeczka1234 całe szczęście, że z oczkami troszkę lepiej
@Maciejka78 na pewno wszystko jest w porzadku. Ale podjedź do szpitala jeśli ma cię to uspokoić.

Ps. Dostałam wynik homocysteiny i z 9 spadła do 5,7 czyli idealnie. Zmniejszę tylko dawkę folianu bo tylko kwas jest nieco przekroczony.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewuszki a ja mam zagwozdke :confused: Niby dostałam ten okres, ale..... w niedziele (27 dzień), pon i wtorek były tylko ślady na papierze po wizycie w toalecie. Wczoraj wreszcie czerwona krew (30 dzień), ale tyle, ze tylko 1 podpaska wystarczyła i to aż nadto było. A dziś już tylko ślady na papierze znowu.
Chodzi mi o to czy traktować to jako normalny okres i robić np prolaktyne czy inne badania, które się robi w określonych dniach??? :baffled:

Dziekuje :* jutro zacznie sie 10 tydzien

Maciejka...
jak dobrze, ze jesteś. Myslalam, ze to Ja mam już paranoje. Wczoraj zaczęłam 10 tc. I wszystkie objawy minęły. WSZYSTKIE.
I od wczoraj targam się z emocjami czy dzidziuś jeszcze żyje.
Ale swoją droga... to wlasnie moment kiedy rolę hormonów przejmuje coraz lepiej rozbudowane łożysko. I objawy powinny mijać.
Wiec mam nadzieje ze z fasolkami wszystko jest Ok. Tylko nasze głowy szaleją...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 spokojnie kochana będzie dobrze ja miałam 2 szczepienia w ciazy jedno od dawcy drugie od męża bo geny jak to mowił malina

@Maciejka78 jedź na ip ale nie mów, że objawy Ci przeszły bo Cię wyrzucą do domu a tętna nie badają w tym tygodniu tylk usg trzymam kciuki jestem przekonana , że będzie dobrze.

@marshia ja tak miałam poczekaj kochana kilka dni moja piersza @ przyszła po 36 dniach wcześniej takie plamienia krwawienia . Ja bym czekała z tymi hormonami. Musisz robić w tym miesiącu?

@matulkaa homocysteina super

@burczuś ale bym zjadła takie cuda moja dieta ograniczona każdego dnia wprowaszam coś nowego. Ale bynajmniej waga spada a mała na razie kolek nie ma więc jest dobrze

reklama
Do góry