reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 nie muszę. Chciałam kontrolnie zbadać PRL i inhibinę (jakość jajeczek), ale to tylko tak dla własnej wiedzy. Poczekam do kolejnego cyklu. Teraz, jak @anetkruczek sugeruje, pójdę na monitoring. Tylko mogę albo 8 dc, albo dopiero 14, bo wyjeżdżam, a potem weekend wypada. Którego lepiej sprawdzić czy w środku ok? Czy może i ten dxien, i ten dzień?

reklama
@marshia to faktycznie lecimy łeb w łeb:) ja mam dziś 3dc i tez taki skąpy jakiś. zaczęłam brac leki Aromek na wystymulowanie jajek. i intralipid będe miała dziś lub jutro. a w 14dc jadę do Katowice na monitoring. 8dc trochę szybko na monitoring. 14 to tez już średnio,ale też nie mam wyjścia, bo weekend po drodze:/
@Porzeczka1234 poczytaj na blogu mamaginekolog o diecie matki karmiącej:) Ponoć nie ma czegoś takiego:) tam jest to rozpisane,ale w skrócie-mleko w cyckach bierze się z naczyń krwionośnych, z krwi:) a więc np kapuśniak do krwi nie ma sie nijak:) alkohol czy toksyny i owszem, bo to przechodzi do krwioobiegu. to taka szokująca teoria dla mnie, ale po przeczytaniu jej-przyznaję,ze chyba racja:)

Dziewczynki nic sie nie dowiedzialam. Z IP odeslali mnie do poradni ginekologicznej na wizyte i tam na usg dopiero sprawdza czyli tak jak Porzeczus piszesz. Pani na IP dala mi tez opcje przyjecia do szpitala i uspokajala, ze gdyby cos bylo nie tak to bym o tym wiedziala a ze objawy przeszly to normalne. Dzieczyny patrzyli troche na mnie jak na wariatke. Chyba podjade do Basiowej bo oszaleje.
@Asia2104 dziekuje, ze sie odezwalas troszke mnie uspokoilas.

Burczuś to pytanie do Paśnika :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Nie,no żarcik [emoji23]
Troche swedzi,najgorzej jak sie gdzies walne, to normalnie gwiazki widze [emoji23]

reklama
@dżoł aaa to sorry,ze się wychyliłam z odp:) ale tak naprawdę to taka indywidualna sprawa:) koleżanka, z którą jeździłam na szczepienia, nie miła żadnego śladu, żadnego swędzenia...a ja cierpiałam:)

Do góry