reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 nie muszę. Chciałam kontrolnie zbadać PRL i inhibinę (jakość jajeczek), ale to tylko tak dla własnej wiedzy. Poczekam do kolejnego cyklu. Teraz, jak @anetkruczek sugeruje, pójdę na monitoring. Tylko mogę albo 8 dc, albo dopiero 14, bo wyjeżdżam, a potem weekend wypada. Którego lepiej sprawdzić czy w środku ok? Czy może i ten dxien, i ten dzień?

reklama
@marshia to faktycznie lecimy łeb w łeb:) ja mam dziś 3dc i tez taki skąpy jakiś. zaczęłam brac leki Aromek na wystymulowanie jajek. i intralipid będe miała dziś lub jutro. a w 14dc jadę do Katowice na monitoring. 8dc trochę szybko na monitoring. 14 to tez już średnio,ale też nie mam wyjścia, bo weekend po drodze:/
@Porzeczka1234 poczytaj na blogu mamaginekolog o diecie matki karmiącej:) Ponoć nie ma czegoś takiego:) tam jest to rozpisane,ale w skrócie-mleko w cyckach bierze się z naczyń krwionośnych, z krwi:) a więc np kapuśniak do krwi nie ma sie nijak:) alkohol czy toksyny i owszem, bo to przechodzi do krwioobiegu. to taka szokująca teoria dla mnie, ale po przeczytaniu jej-przyznaję,ze chyba racja:)

Dziewczynki nic sie nie dowiedzialam. Z IP odeslali mnie do poradni ginekologicznej na wizyte i tam na usg dopiero sprawdza czyli tak jak Porzeczus piszesz. Pani na IP dala mi tez opcje przyjecia do szpitala i uspokajala, ze gdyby cos bylo nie tak to bym o tym wiedziala a ze objawy przeszly to normalne. Dzieczyny patrzyli troche na mnie jak na wariatke. Chyba podjade do Basiowej bo oszaleje.
@Asia2104 dziekuje, ze sie odezwalas troszke mnie uspokoilas.

Burczuś to pytanie do Paśnika :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Nie,no żarcik [emoji23]
Troche swedzi,najgorzej jak sie gdzies walne, to normalnie gwiazki widze [emoji23]

reklama
@dżoł aaa to sorry,ze się wychyliłam z odp:) ale tak naprawdę to taka indywidualna sprawa:) koleżanka, z którą jeździłam na szczepienia, nie miła żadnego śladu, żadnego swędzenia...a ja cierpiałam:)

Do góry