reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane dziękuję za wsparcie. Staram się nie tracić nadziei i wierzyć w cud czasami jednak trudno.
Doktor powiedział , że gdyby coś się działo mam dzwonić lub pisać. Pochwalił przyrost bety i progresteron. Chciałby aby u niego zrobić większość badań dobrze , że zmienił termin bo była bym u niego częściej niż u swojej doktor, którą ciągle neguje. . Od rana leże i rozmyślam pomodliłam się .
Nie wiem skąd te poty i dreszcze czasami . Zapomniałam zapytać Malinę. Cycki mniej nabrzmiałe . Czasami boli mnie wkoło pępka no i te pachwiny .
@Porzeczka1234 Tak będę miała razem 3 szczepienia a ty ile miałaś.?
@kas90 Cieszę się , że kropelki pomogły i malutka nie cierpi.

Ostatnia edycja:
reklama
@Ilis91 napewno wszystko jest dobrze i trzymam kciuki abyyś ujrzała na usg yo na co czekaszz [emoji4] [emoji4] [emoji4]
@magda1208 takie kłucia i pobolewania brzucha to normalne nie martw się kochana a plamienia też sie zdarzają i zwykle nie oznaczają nic groźnego. Będzie dobrze[emoji4] [emoji4] [emoji4]
@bobasek1990 z takich objawów tylko się cieszyć, kiedy u ciebie kolejna wizyta?
@Maciejka78 dobrzee ze poszłas do tego endo zajmie się Wami i będziesz spokojniejsza[emoji4]
@Porzeczka1208 mojej też oczko bardzo dluuugo ropiało, wziełysmy mnóstwo kropel na receptę i dopiero zabieg przepłukania kanalika łzowego w CZDZ przyniosło oczekiwany rezultatat. Jak będzie się u Zosi przedłuzac mysle ze powinnas udac sie z nia do okulisty. Wrzuć jakieś zdjęcie maleńkiej.plissss[emoji7]
Powiem wam ze troche nastraszylyscie z tymi metyli, sama nie wiem co o tymmyslec, ja biore gdzieś ciagiem ok. roku i jie badałam poziomu......chyba trzeba bedzie zerknac
@marshia jabym.nie mowila nic o Paśniku immuno bedziesz miala porównanie, nic nie sugeruj i daj koniecznie znac co i jak[emoji6]
@kas90 a jak u Was wszystko dobrze?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
22 listopada wczoraj wieczorem mdłości już nie było ale mam nadzieję że to jak z cyckami raz bolą raz nie

@mała79 wstawię dziś zdjęcie ❤

@Funia90 mąż dumny bo on ewana znalazł haha :p

@magda1208 będzie dobrze głęboko w to wierzę ściskam Cię to ile szczepien masz w ciąży dobrze zrozumiałam, że 3? Tak malina nie lubi czestego usg czasem potrafił nie robic przez prawie 2 miesiące ale ja miałam lekarza nr 2 i musiałam bo leki też mi przepisywała ale mu po prostu o tym nie wspominałam żeby się nie denerwował. On ma pogląd że się uda donosić jest o tym przekonany i nie potrzebne mu sprawdzanie co chwilę. Chce żeby maluszek spokojnie sobie rósł zawsze w nim to lubiłam bo z wizyty wyjeżdzałam przekonana , że ciążę donoszę i wszystko bedzie dobrze wystarczało na spokój na jakiś tydzień dwa.

@iveo cieszę się , że mały rośnie i przybiera na wadze często o nim myślę również w modlitwie. Oby tym razem mrl szybował ps jak mrl zaczął mi rosnąć to badania też mi się poprawiły chociaż nigdy nie były idealne. Trzymam niezmiernie kciuki

@Kwiatuszekk23 i @nafoczka dzięki dziewczyny za rady daliśmy w nocy kropelki a trzeba je aplikować co 4 godziny i rano niunia jak się obudziła na jedzenie już sama otworzyła oczko nie jest posklejane już ufff

@kas90 ja robię tak pakuje małą w rożek zapinam oczywiście mam klin w łóżeczku kładę na boczek a za plecki daję te nasze waleczki jeden obok drugiego i opierają się one na szczebelkach łóżeczka. Mała nie ma szans się przekręcić a ona jest strasznie łakoma na mleczko i zawsze zje więcej niż może i oczywiście strasznie ulewa. Może daj jej więcej luzu bo nie wiem czy tak jej wygodnie ja ten moj sposób przetestowałam w dzień i się sprawdza

Ja b12- miałam o smaku tropikalnych owoców mhhh dobre było na razie nie biorę metyli bo karmię i się boję żeby nie przedawkować
Wiesz co, jeszcze kilka dni temu wystarczal sam waleczek z recznika. Jej to wygodnie i tak, ale ja zanim ją uloże haha :D

Dzień dobry:)
@magda1208 życzę Ci spokoju:) To wszystko trudne,ale nerwy przecież nie pomogą:) Proszę się zastosować do własnych rad sprzed kilkudziesięciu stron :D Stres nie pochodzi od Boga i takie tam;)
Przytulam Cie mocno i wierzę,że Twój(nasz też) cud przetrwa dzielnie aż do dnia porodu:) Tego szczerze Ci życzę;*
@kas90 to Ty pisałaś o Espumisanie? Jak moja mała miała 2 miesiące, to zaczęła mieć tzw "błądzące gazy w jelitach" :) i espumisan był dla nas zbawieniem:) po miesiącu chciałam odstawić,ale nic z tego, nawróciły się gazy,ale już po kolejnym miesiącu było wszystko ok:) jelitka sie wykształciły itd:) A co do układania małej Asieńki do spania-jesteś MISZCZ :D

Ostatnia edycja:
Hoho to smakowo [emoji16] u mnie odpada bo siostra z mamą by nie zjadły takich wynalazków muszę trochę pod nie gotowac

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zupka szpinakowa wcziraj robilam;)
ale mam smaka na :
-grochowke
-fasolke po bretonsku
-pulpety w sosie pomodorowym z ziemiaczkami
Wiec moze cis podpowiedzialam :) planuje sobie zrobic w najblizszym czasie a w pt robie ciasto dawno nie pieklam ale proste i zdrowe z orzechami :) wczoraj kupilam pyszne ciasteczka kobita z piekarni sie zdziwila ze tyle tego ale ostatnio tak lubie jesc i do rodziny tez bylo :p

reklama
Dziewczyny prosze o pomoc bo od dwoch dni odchodze od zmyslow. Myslicie, ze w takim luxmdzie jak pojade to sprawdza mi bez wizyty czy jest tetno u malenstwa? Objawy zniknely no i mam zalamke... ryczec mi sie chce :(

Do góry