reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@llis91 piękna beta, bardzo ładny progesteron (o ile w jednostkach ng). Teraz najważniejsze będą przyrosty a potem usg. TSH nie jest tragiczne, ale warto udać się do lekarza. Ciąża teraz spowoduje wzrost tego hormonu. Mocno kciukam &&
@Maciejka78 dziewczyny dobrze piszą z tym grejpfrutem i lekami. W sensie, żeby nie łączyć.
@bertha oni czasem się nie zgadzają [emoji23] Jakby wyniki nasienia byłby super to można zrobić IUI, ale moim zdaniem u ciebie trzeba się wziąć za immuno najpierw. Co do kliniki, ja tam swojej nogi już nie postawie, chyba że podjadę na podglądanie endometrium [emoji41]
@Maciejka78 za piękne widoki. I zabieraj swojego m, niech chłop ma coś z tej ciąży [emoji7][emoji7][emoji7]
@magda1208 no to piękny przyrost. Już możesz umawiać się na usg [emoji5]
@dżoł żeby nie było już pod górkę && A podejście doktorka fajne.

@Ilis91 piekna beta, przykra sytuacja z kolezanka ale jeszcze jest nadzieja :* mój gin mowi ze pęcherzyk przy 1500 jest
@Kwiatuszekk23 super :)
@iveo aaa teraz rozumiem :)
@Maciejka78 kciuki za wizyte
@magda1208 super beta :*
@Funia90 piekny kokon :) w sam raz dla mojego Tobusia
@Destino sliczne mebelki :)

A u mnie jak zwykle pod gorke, bylam u gina, mam polipa, musze go usunac przed 2 szczepieniem aby moc sie od razu starac, we wtorek anestezjolog, we srode gin w celu ustalenia daty drugiej histero. Powiedzial ze tym razem nigdzie mnie nie skieruje i chce to sam zrobic.
Jedyny plus to taki , ze powiedzial że ze swoich zyskow rezygnuje i musze zaplacic tylko za znieczulenie, wiec 1200 zl w kieszeni. Oczywiscie zrobil wymaz, teraz sie tylko modle oby nie wyszla znowu candida bo wszystko sie posypie :(
wyniki z dzisiaj (przy euthyrox 50)
tsh: 1,29
ft3 5,41
ft4 20,57

Kochana życzę szybkiego uporania z polipem i do dzieła.

@llis91 piękna beta, bardzo ładny progesteron (o ile w jednostkach ng). Teraz najważniejsze będą przyrosty a potem usg. TSH nie jest tragiczne, ale warto udać się do lekarza. Ciąża teraz spowoduje wzrost tego hormonu. Mocno kciukam &&
@Maciejka78 dziewczyny dobrze piszą z tym grejpfrutem i lekami. W sensie, żeby nie łączyć.
@bertha oni czasem się nie zgadzają [emoji23] Jakby wyniki nasienia byłby super to można zrobić IUI, ale moim zdaniem u ciebie trzeba się wziąć za immuno najpierw. Co do kliniki, ja tam swojej nogi już nie postawie, chyba że podjadę na podglądanie endometrium [emoji41]
@Maciejka78 za piękne widoki. I zabieraj swojego m, niech chłop ma coś z tej ciąży [emoji7][emoji7][emoji7]
@magda1208 no to piękny przyrost. Już możesz umawiać się na usg [emoji5]
@dżoł żeby nie było już pod górkę && A podejście doktorka fajne.

Dziękuję podziwiam za wiedzę.

@magda1208 warto pójść wcześniej, sprawdzić umiejscowienie przęcherzyka (albo dwóch [emoji87]) a potem spokojnie na serduszkową się umówić. Mocno kibicuje && i dzięki za miłe słowa [emoji15]

@Ilis91 trzymam kciuki kochana jest dobrze beta super powtórz i nie betuj już

@Maciejka78 ja robiłam tak wchodzilam sama i mówiłam lekarzowi że jak będzie wszystko dobrze żeby poprosiła męża mówiąc " prosze wejść wszystko dobrze" i takim to sposobem mógł popatrzeć. Kochana ja jadłam tony grejfrutow skad info ze nie wolno nigdy o tym nie słyszałam kciukiże za wizyte

@magda1208 kciuki za betę

@burczuś no dla takich słów pewnie warto walczyć

@Funia90 kokon piekny to może daj pieskowi trochę poleżeć :p ściskam Cię

@marshia

@Kwiatuszekk23 super gratulacje córeczki

@nafoczka opiszę historię jak teściowa pojedzie ale kiedy to będzie nie wiem ale pamiętam o tym

@kas90 wiem położna mi powiedziała byla we wtorek sory, że nie napisałam tylko w nocy na boczki ją kładę w dzień jak sobie życzy śpi

@bobasek1990 pewnie że możesz tam zrobić który masz tydzień ?on ci powie o prenatalnych i o tescie papa ja go robiłam w pierwszym trymestrze ale oczywiście nie namawiam

@Destino bedzie dobrze trzymam kciuki za wizytę na pewno Cię uspokoi

Dziewczyny ktore myślą o dedektorze ruchu i monitorze oddechu polecam ja jestem bardzo zadowolona i spokojna warto wydać te pieniądz
Ktoś jeszcze o coś pytał ale nie pamiętam kto ??

Pozdrawiam wszystkie serdecznie
Już mi ustalił na 18 grudnia ale 20listopada będę na drugim doszczepianiu i bym chciała zrobić usg czy wszystko ok bo dobrze widać u nich mają dobry sprzęt

reklama
Moje Drogie.. cieszę się baaaardzo z każdych dobrych wiadomości :) trzymam kciuki i jestem z Wami!! do boju Kochane! :D !!!

Ja mam dzisiaj gorszy dzień..przerysowałam auto.. jakaś roztargniona jestem. Ech..

Do góry