reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Łał jak dobrze wrocic do zywych. Wczoraj po kawie u kumpeli bolal mnie brzych chyba 6h ale tak ze plakalam z bolu dopiero kapiel pozwolila rozluznic miesnie.
@anetkruczek , @mickey* hahaha widze ze jak tematy zbokow to juz ja nie moge byc pominieta hihihi. Szkoda ze nie mam dzis wizyty u dr P zostawilabym u niego dzide jako niespodzianke dla was ale byly by jaja . @anetkruczek kciuki za wizyte i uwazaj na bialy miecz doktorka :laugh2:
:laugh2:

@marshia jeszcze sie nie wybieram na porodowke choc wczoraj myslam ,ze fajnie by bylo zeby szybciej juz to zlecialo,termin 25 styczen.[emoji4]
Po poronieniach to wszystko sie zmienia:/

@agatush spoko,spoko dzis mialam dla odmiany lekkie zaparcie hihi.
Wspolczuje stresu zwiazanego ze szczepieniem i zycze zeby poszlo gladko,sama juz zaczynam sie tego bac[emoji15]
Gratuluje dlugiego snu[emoji5]

@nafoczka czyli robisz podchody zeby sie wdrozyc i potem zagadac haha [emoji23]
No fajnie czekam w koncu na ta Teoja corcie,Aska wyrosnie z opasek to Twoja dostanie w spadku[emoji16]

@kas90 ja tez slyszlam,ze trzeba budzic na karmienie co 2/3 godziny i tak planuje.
Za to corka mojej siostry urodzona miesiac temu,w pierwszym tyg zycia spala 8h !!! I polozna powiedziala ,ze ok skoro przybiera na wadze.
Tylko ,ze ona w Holandii mieszka wiec co kraj to obyczaj.[emoji4]

@Liluli ooo czyli dobrze wybralam[emoji4]poczekam najwyzej na jakies promo,choc te z pamersa chyba nie sa tez jakos wiele tansze,wiec juz w sumie lepiej dolozyc i przecierac ta pupcie tak zeby nic sie nie dzialo[emoji5]
Chociaz teraz weszlam na rosmana i widze ,ze pamers 6,99 to jedank jest roznica no ale coz zrobic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A to nie jest tak ze na KP to dzieci sie karmi na żądanie, a budzi sie co 2/3h gdy jest karmienie butlą?
tak zawsze myslałam...

A to nie jest tak ze na KP to dzieci sie karmi na żądanie, a budzi sie co 2/3h gdy jest karmienie butlą?
tak zawsze myslałam...
Ja karmiłam butla. Mały mi się co 2h budził... niby za małe odstepny ale co miałam go głodzic... Nigdy nie budzilam. Położna tu mówiła że jak zglodnieje to się obudzi.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry