reklama
agatush
Moderatorka
Kasiu nie jesteś wariatka. Ja przez pierwszy miesiąc też Małą wybudzałam co 3 godziny na karmienie. I też ją non stop przewijalam przy tych krostach na pubie więc wszystko z Tobą ok :-)@agatush, zdradz przepis
Ja jestem matka wariatka i w nocy budzę małą na jedzienie. No a jak jej pupcie odparzylo, to juz przebieram non stop. Moze ktoras z was stuknie mnie w glowe lub uswiadomi? Bo o kp ciagle mowia zeby karmic co 2/ 3 godz.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@kas90 mojej pomagała tylko maść bepanthen, pamiętam że miałam z mężem obczajone gdzie kosztuje najtaniej
@Kwiatuszekk23 no tak dam znać ale to raczej nie będzie ciekawa wizyta bo chyba nie dotrwałam z moimi jajkami które chciałam pooglądać jestem prawie pewna że miałam owu już a chciałam zobaczyć jak tak naprawdę wygląda mój cykl naturalny bez wspomagaczy i tp
Cieszę się że to już 20 tydzień <3 leci że szkoda gadać tylko że te katary was tak męczą to przykre jest
@mała79 no tak to jest z facetami, niby zawsze gotowi a jednak ciągle coś
@Marthi myślę że tu na forum każda znalazła swoją mniejszą większą miłość <3
@Kwiatuszekk23 no tak dam znać ale to raczej nie będzie ciekawa wizyta bo chyba nie dotrwałam z moimi jajkami które chciałam pooglądać jestem prawie pewna że miałam owu już a chciałam zobaczyć jak tak naprawdę wygląda mój cykl naturalny bez wspomagaczy i tp
Cieszę się że to już 20 tydzień <3 leci że szkoda gadać tylko że te katary was tak męczą to przykre jest
@mała79 no tak to jest z facetami, niby zawsze gotowi a jednak ciągle coś
@Marthi myślę że tu na forum każda znalazła swoją mniejszą większą miłość <3
melania86
Początkująca w BB
@bobasek
Brałam metforminę 500 do 16 tc, wtedy prof Jerzak skierowała mnie na krzywą cukrową, która wyszła prawidłowo i zdecydowała o odstawieniu. Dieta śródziemnomorska o niskim IG obowiązywała mnie całą ciążę. Każdy gin, z którym miałam okazję rozmawiać dziwił się tej metforminie. Wielu sprawom się dziwili bo diagnozie o pcos i IO też ale jak wszystkie wiemy, na kogoś trzeba postawić (poza samoleczeniem, które każda mniej lub bardziej tutaj uprawia ) i być konsekwentnym. I ja trzymałam się zaleceń Jerzak, z tego co czytałam to w większości krajów metformina jest zarejestrowana do stosowania w ciąży u kobiet z cukrzycą, w Polsce natomiast się jej nie zaleca na dzień dzisiejszy.
Brałam metforminę 500 do 16 tc, wtedy prof Jerzak skierowała mnie na krzywą cukrową, która wyszła prawidłowo i zdecydowała o odstawieniu. Dieta śródziemnomorska o niskim IG obowiązywała mnie całą ciążę. Każdy gin, z którym miałam okazję rozmawiać dziwił się tej metforminie. Wielu sprawom się dziwili bo diagnozie o pcos i IO też ale jak wszystkie wiemy, na kogoś trzeba postawić (poza samoleczeniem, które każda mniej lub bardziej tutaj uprawia ) i być konsekwentnym. I ja trzymałam się zaleceń Jerzak, z tego co czytałam to w większości krajów metformina jest zarejestrowana do stosowania w ciąży u kobiet z cukrzycą, w Polsce natomiast się jej nie zaleca na dzień dzisiejszy.
Marthi
Fanka BB :)
@marshia uwielbiam kobieto, Twoje posty! <3 na każdy temat
@anetkruczek - i to jest w tym wszystkim najlepsze <3!
@anetkruczek - i to jest w tym wszystkim najlepsze <3!
reklama
Podziel się: