@agatush to dobrze ,ze mowisz ,ze moze juz tak byc.
W ogole wczoraj bylismy na pierwszych zajeciach ze szkoly rodzenia i polozna zaczela mowic o skurczach przepowiadajacych i ,ze luzny stolec przed porodem a ja wczoraj dokldnie tak mialam dwie luzne kupki i bole i juz scjiz ,nie wiedzialam co robic ale stwierdzilam ,ze sobie wkrecam,to chyba jakies zatrucie bylo,bo dzis juz lepiej.
Jak tam Michasia sie miewa?przeszlyscie juz jakis pierwszy skok ?
@marshia no serio zlapalam przez momnet schiz ,ze urodze bo mialam skurcze i reszte objawow ale falszywy alarm ,dzis wracam do zywych[emoji1]
@bobasek1990 coz za cudowne wiesci[emoji7]ale wiesz przeciez ,ze nie moglo byc inaczej[emoji5]gratulacje i postaraj sie nie stresowac dzidzi[emoji8]
@kas90 mowisz ,ze Asienki to zarloczki hihi[emoji87]brzuchola pokazalam ostatnio na zamknietym,cos w zeszlym tygodniu,to zerknij w wolnej chwili[emoji5]Asienka jest przepiekna nawet jak jest glodna hihi[emoji3]
@susana caluj mocno corcie[emoji5]
@llis91 a ja tam wierze ,ze sie uda[emoji16]
@nafoczka super chlopaki[emoji5]w ogole ostanio Cie wiecej z nami[emoji4]chyba dlatego,ze przetworow teraz nie robisz[emoji14]
@Kwiatuszekk23 super[emoji5]przy dzieciaczkach to ciaza biegnie szybciej[emoji4]
@matulkaa ja wlasnie po pierwszych takich zajeciach[emoji4]fajnie bylo,mamy w sumie 6 spotkan po 2 h i uwaga juz wiem jak rodzic[emoji16]
@agatush @kas90 podobno do pupci najelpiej wlasnie platek nasaczony woda albo kupialam wczoraj chusteczki nasaczone tylko woda w rossmanie,water wipes koszt 12.99 ,oprocz wody maja ekstrakt z grejfruta ,podobno super [emoji4]zobaczyny jak malutka sie urodzi bo narazie ich nie otwieram
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom