Funia90
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ja dzis mialam ciezka noc,taki stres przezywalam nawet przez sen ,ze obudzilam sie cala spocona.
Plakalam rano z paniki.
Ciagle snily mi sie zle rzeczy i w kazdym snie nie czulam ruchow[emoji27]
@Marthi takze pytalas o samopoczucie,moje jest do d....
@pixi.nova ja po prostu balabym sie teraz zostac nawet te 8 godz bez zastrzyku:/
Ciesze sie ,ze u Ciebie w porzadku .
@Beciiia-87 przykro mi bardzo,zycze duzo sily.
@Maciejka78 gratulacje[emoji5]
@Destino piekny obrazek[emoji5]
@roxie123 kochana ja nie pamietam ile czekalam ale gdzies z tydzien moze[emoji848]
Kochana Ty odetchnelas a ja ogromnie spanikowalam,tak strasznie sie boje,na prawde dzis nie moglam spac,tak ja kocham ,gdybym stracila to nie wiem[emoji27]
A wyprawke tak jak mowisz mozna zorganizowac w jeden dzien wiec to najmniejszy problem[emoji4]byle Asiula zdrowa byla.
@weronikawiersz witaj.zostan z nami,bardzo mi przykro
@Nadja_n [emoji29]
@marshia tule Cie bardzo mocno[emoji29][emoji29][emoji29]znow mi sie ryczec chce ,ehh porycze troche a co
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Plakalam rano z paniki.
Ciagle snily mi sie zle rzeczy i w kazdym snie nie czulam ruchow[emoji27]
@Marthi takze pytalas o samopoczucie,moje jest do d....
@pixi.nova ja po prostu balabym sie teraz zostac nawet te 8 godz bez zastrzyku:/
Ciesze sie ,ze u Ciebie w porzadku .
@Beciiia-87 przykro mi bardzo,zycze duzo sily.
@Maciejka78 gratulacje[emoji5]
@Destino piekny obrazek[emoji5]
@roxie123 kochana ja nie pamietam ile czekalam ale gdzies z tydzien moze[emoji848]
Kochana Ty odetchnelas a ja ogromnie spanikowalam,tak strasznie sie boje,na prawde dzis nie moglam spac,tak ja kocham ,gdybym stracila to nie wiem[emoji27]
A wyprawke tak jak mowisz mozna zorganizowac w jeden dzien wiec to najmniejszy problem[emoji4]byle Asiula zdrowa byla.
@weronikawiersz witaj.zostan z nami,bardzo mi przykro
@Nadja_n [emoji29]
@marshia tule Cie bardzo mocno[emoji29][emoji29][emoji29]znow mi sie ryczec chce ,ehh porycze troche a co
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom