Wiecie co u mnie to ewidentnie byla postawiona macica,na pewno nie niunia.
Wrzucam Wam zdejcie jak to wygladalo,ps to nie moj brzuch tylko zdjecie z neta[emoji4]
Mala przed postawieniem bardzo mocno skakala i akurat patrzalam na brzuch,gdyby nie to ,to pewnie bym nawet nie wiedziala bo nic nie czulam,no moze lekkie napiecie.
To taki wlasnie skurcz.
Nie wiem ,podobno tak sie moze dziac,na styczniowkach duzo dziewczyn tak ma ,niektorym ciagle sie stawia i rzeczywiscie musza uwazac na szyjki.
@Porzeczka1234 cudownie ,ze Bydluniowa tak ladnie przybiera[emoji5]
bralam 2x1 magnez slow mag bez wit b6 ale ja mam osobno.
Od wczoraj 3x1 ,to niby mocny magnez 64 jony magnezu ale babka tlumaczyla ,ze on ma taki sklad ,ze duzo z tej dawki sie wchlania.
@bea25ta tez chce krokiety[emoji7]
@roxie123 ciesze sie ,ze humorek lepszy[emoji5]ja gdyby nie ryzyko skurczow to pilabym kawe na litry[emoji6]
Wysnisz sobie to karmienie,zobaczysz[emoji5]jeszcze zatesknisz kiedys za spokojna kawka w jadalni[emoji12]zycze Ci tego
@kas90 daj spokoj ludzie sa bezczelni:/ pewnie jakbys zemdlala to tez by Cie olali:/ ehh.
9miesiac jak to pieknie brzmi[emoji7]
@Destino mnie zaczal jakby zoladek bolec/ucikac jakbym miala w nim skurcz i bola mnie jakby zebra u gory,pod biustonoszem,nie wiem jak to pisac ale czuje jakby mi ktos obil te zebra.
Ja dzis rozmawialam z kolezanka i ona powiedziala ,ze bardzo milo wspomina porod,mowilam jej ,ze najbardziej boje siw naciecia ale powiedziala,ze to w ogole nie boli wiec ja juz sie w ogole nie boje ide na zywiol[emoji5]mam plan ,wchodze ,rodze w godzinke i tule Asiule[emoji16]a potem sutki cale w strupki smaruje [emoji28]
@pixi.nova mowisz ,ze cytryna falszuje wynik?a mi pani w labo pozwolila.
Jutro ide na glukoze i mialam w planie brac cytryne.
A i w ogole dzis zjadlam ze slodyczy dwie rurki z kremem z lidla i pieguska to mam nadzieje,ze to nie falszuje wyniku ,no ale z drugiej strony codziennie jem cos slodkiego teraz to chyba bez sensu jakbym przed badaniem specjalnie nie jadla.
@marshia czekamy do wtorku[emoji5]
@Maciejka78 pieknie[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom