reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Przepraszam że dziś tak o sobie tylko , ale dużo emocji we mnie tyle że jej...
Chce wierzyć w ta kropeczke [emoji7]
Ale najgorsze jest to że jestem przed @...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do testów to ja ich nie rozumiem. Ja tez żółty bobo robiłam mając te ok 70 w poniedziałek rano i kreska była podobna jak u Ciebie.
Ale ja wlasnie dlatego wole liczby :)

Ja chyba nic nie wolę [emoji14]
Chce tylko dobre zakończenie ♡

Nie rozumiem mojego lekarza kazał brać leki tak jak biorę i nie iść w poniedziałek na bete tylko czekać i iść za tydzień...

Dupka biorę 2x1 ale napisałam już do lekarza . Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(

nooo, szczegolnie ja mialam dwucyfrowe.
przedzial od 3 do 5,
rebus dnia : wybierz wynik 2 cyfrowy

Roxie. Brutalna prawda - dla lekarza taka ciąża, to nie ciąża.... tak naprawdę wiarygodny wynik to powyżej 25, ale mój powiedział, ze nawrt wynik ok 30 to co to za wynik. Bo to jeszze o niczym nie świadczy. Niedtety. Bo na tym etspue bywają mikroporonienia.
Dla własnego spokoju idź sprawdź w pon. A potem po tygodniu. Ja zrobiłam to samo. Piątek, poniedziałek i teraz poniedziałek. I wierze, wierze, wierze. Rób to samo.
Ja bym tylko dupka wzięła 3x1 na pewno

Ostatnia edycja:
Roxie ale się cieszę ;) [emoji79][emoji79][emoji79]
Ale kochana ogarnij się[emoji844][emoji844] i nie myśl tak pesymistyczne .
Super kreski ci wychodzą ta ten czas a ty już wiesz , że chujnia będzie !!