reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

a wyczytalam gdzies w necie ze na to szczepienie sie jedzie rano a robia dopiero popoludniu . prawda to? ze tyle trwa przygotowanie itp

reklama
a wyczytalam gdzies w necie ze na to szczepienie sie jedzie rano a robia dopiero popoludniu . prawda to? ze tyle trwa przygotowanie itp
tak , jezeli szcepienie sa z krwi męża - to on oddaje rano krew do 9.00 a potem od 14.00 są dopiero szcepienia, więc jest czas na zwiedzanie Łodzi jak w moim przypadku. A z pullowanych to przyjeżdzasz tylko na 14.00. Koszt tych cytokin w APC jest podobny co u ciebie ..

@Porzeczka1234 mleczko najlepiej takie które będa ci dawali w szpitalu do dokarmiania, kochana zaopatrz się w laktator, najlepszy elektryczny firmy MEDELA, ja miałąm cięcie i mała była malutka ale walczyła żeby karmić piersią, a dostałam ją dopiero w trzeciej dobie do siebie ...przystawiałam do cyca jednego, drugiego a potem ściągałam laktatorem i ją dokarmiałam z sondy, i tak na okragło....ale udało się .No dlugo się karmiłyśmy bo prawie 14 miesięcy.

@dżoł można z krwi, ale najpewniejszy jest z kału. To cholerstwo długo utrzymuje się we krwi... nawet kilka miesięcy po antybiotykach [emoji15] dlatego polecam narobić w kubeczek [emoji55]
Co do cen w Łodzi zadzwoń na ten sam numer to ci babeczka powie aktualną cenę, bo one coś się pozmieniały znowu ... wyniki badać z APC bedą dostępne w necie, jeśli chcesz [emoji4]
Taki schemat ze szczepieniem dotyczy par które szczepią się limfocytami męża. Można m wysłać rano, a samemu przyjechać na 14, jak się ma niedaleko... my jeździliśmy obydwoje, po pobraniu krwi szliśmy na śniadanie, potem kręgle albo inne przyjemności i czas do 14 zleciał szybko... No ale to wyprawa na cały dzień była...

przepraszam za glupie pytanie ale czym one sie roznia ? moze warto abym zapytala od razu o te pullowane zeby nie tracic czasu ? duza roznica w cenie?

Mnie też po pullowanych ruszyło ;) jakbym miała wybierać, to od razu wolałabym wydać ciut więcej i wziąć od razu pullowane :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
przepraszam za glupie pytanie ale czym one sie roznia ? moze warto abym zapytala od razu o te pullowane zeby nie tracic czasu ? duza roznica w cenie?
Pullowane to z obcego dawcy. Przyjeżdżasz na 14stą i wtedy dają Ci mieszankę z limfocytów mężczyzn tego dnia przybyłych z małżonkami:) Czy są lepsze to pokazuje test LCT :) W sensie jeśli wyjdzie dodatni to znaczy,że szczepienia z limfocytów męża nie przyniosą efektu. Jeśli bredzę to mnie poprawcie.

Do góry