reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@pixi.nova mialam na mysli cialko zolte. To nie leki kochana. Jesli sie uda, a jest taka szansa to dzidzi urodzisz. Jesli niestety nie, bedzie to wina wady genetycznej, wiec kwestia zupelnie od ciebie niezalezna. Tak chcialabym cie pocieszyc, podtrzymac, dac nadzieje. Czytam ciebie i @dzol i rycze. Jakos nie umiem pojac tego, ze inni tez musza cierpiec, ze poronienia wciaz sie zdarzaja, ze nasze macirzynstwo jest zagrozone.
Wiem co pisza na necie stad ci napisalam, ze czeka cie niepewnosc. Jednak ja chce wierzyc, ze final bedzie dobry jak u @bea25ta. Jutro piatek dziewczynki idziemy na koronke. Moje dziecko jest dzieckiem milosierdzia. Jak zaczelam krwawic a skurcze byly silne ze zginalam sie w pol czlapalam na koronke. Siedzialam i ryczalam a brzuch rozrywal mi bol. Nie jestem wierzaca ale prosilam o milosierdzie dla maluszka, by zyl i byl zdrowy. Moja mantra wciaz ze mna jest, ale wy tez... jutro tez was zabiore...

@Funia90 ty jutro wizytujesz?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino Nie płacz Kochana. Wiem, że jestes bardzo dobra osobka ale my nie mozemy pozwolic żeby Nataniel sie razem z Toba martwil! Mysl prosze o swoim malym cudzie i nie przejmuj sie nami! Niestety zycie jest okrutne.. Ja mysle, ze moze nie powinnam byc matka.. Moze to jakis znak zebym dala sobie spokoj.

@pixi.nowa ty juz zawsze mama zostaniesz i nikt ci tego nie odbierze. Ostatnio sobie myslalam, ze moj kochany m zawsze chcial min 4 dzieci. 3 juz ma, choc jeszcze zadnego nie mogl przytulic. My od dawna obchodzimy dzien mamy, choc bardziej dzien taty. Jestesmy rodzicami, czy nam sie to podoba czy nie. Moze inaczej to sobie wyobrazamy, ale jestesmy rodzicami. Nie daj sobie tego odebrac i nie odrzucaj tego przywileju. Jestes mama i zawsze juz na bedziesz.
Moj maly cud uczy sie empatii [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm a ten 17hydroksyprogesteron to po co się bada? Bo mnie zaintrygowało to ;)
Ooo jaki fajny schemat, chyba sobie zapiszę
emoji16.png

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Czarna ja badałam wszystko testosteron, androstadion kortyzol i ten 17oh tez :) to stanie badanie w kierunku PCOS.
Ja ma wolne przegródki na leku i chętnie co odstąpię ;*

Czarna ja badałam wszystko testosteron, androstadion kortyzol i ten 17oh tez :) to stanie badanie w kierunku PCOS.
Ja ma wolne przegródki na leku i chętnie co odstąpię ;*
Rozmawiałam z zaprzyjaźnioną koleżanką lekarką i poradziła mi odpocząć od badań na własną rękę i dać się wykazać klinice :) dlatego odpuszczam badania i czekam do października ;)

reklama
@czarna_mala nie wiem jakie stawki za szczepienia byly wczesniej ale ten cennik jest z poniedzialku
W czerwcu ostatnio za pullowane płaciłam 800zł...ceny zmieniały się od lutego, @burczuś pamiętasz może ile kosztowały wcześniej? Bo Ty przede mną zaczęłaś przygodę u Paśnika. Kurczę dwie podwyżki w ciągu roku, no ale co się dziwić, hest popyt - jest podaż [emoji57]

Do góry