reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bercioszku ja z interpunkcją kuleje od podstawówki więc wybacz ;) Jak chcesz mogę co słowo wstawiać przecinek lub kropkę heh jak wolisz :D.

@Destino ciuszki super, ale czemu chłopięce? wiesz już więcej niż my?? Powodzenia na wizycie.

Ja mam radochę ,że pogoda się zmieniła na jesienną ale sił na obiady brak. Kurde jadłabym to co wy gotujecie ale u mnie na tapecie codziennie polska kuchnia taka zwykła nic z nowowści a dziś syn chce mielonego a ja frytki więc to u mnie dziś na obiad. Wczoraj robiłam z teściowa sos słodko kwaśny bombowy . Nie lubię kaczki ,śmierdzi mi to mięso to wrzuciam do sosu z ryżem zjadłam i nie śmierdziało hihi
hehehe, nie chodzi mi o poprawną polską interpunkcje, tylko zebym wiedziala, gdzie konczy sie jedna mysl a gdzie zaczyna druga. bo czasem słowo na skraju dwóch mysli pasuje i do jednej i do drugiej czesci, a znaczenie cale zdanie ma wtedy zupelnie sprzeczne :) mam nadzieje, ze wiecie co mam na mysli :)
a czasem juz tak kombinuje, ze w ogole nie potrafie zaczaić co autor mial na mysli, jeszcze jak nasze wspaniale telefony cos pozmieniaja to w ogole ;)
ja tez czasem pisze bez zadnej interpunkcji, bo wydaje mi sie mysl oczywista w mojej glowie, a jak do niej wracam, to sobie mysle, jak ktos to w ogole zakuma ;)

Takze bez presji, ale czasem wstawiajmy jakies przecinki miedzy myslami, jak nam sie przypomni ;)

@bertha - dopiero teraz zwróciłam uwagę jaką mamy podpobną miniaturkę :D
jak napisałyśmy jedna pod druga :D hihi

Zobacz załącznik 819673
hihi, a to dlatego ze dopiero wczoraj ja zmienilam na taka! dlatego wczesniej nie zauwazylas :)
a ja zawsze jak widze post od ciebie, to w pierwszej kolejnosci myslalam, ze to moj - bo wlasnie te zdjecia takie kolorystycznie podobne ;)

@mała79 po prost czekam na wyklarowanie się sytuacji... dlatego się denerwuję , bo się martwię co dalej ;/

Dziewczyny chcę sobie kupić aniołka na szyję znalazłam takie i mam dylemat na 1 z 3 :) który Waszym zdaniem najładniejszy ? na razie ten 3ci do mnie przemawia Zobacz załącznik 819680 Zobacz załącznik 819681 Zobacz załącznik 819682
Trzeci jest rzeczywiscie słodziutki! i chyba na niego bym sie zdecydowala :)

@roxie123 2,3 moj faworyt

@burczuś kochana niezła masz tą sałatke też bym zjadła

@bea25ta frytki mhhh też bym zjadła ale robić mi się nie chce

@mała79 trzymam za was kciuki

A więc dziś na obiad krem z dyni , drugie ryż, marchewka z groszkiem i sznycel z indyka bo nic już nie było. A na deser kupiłam sobie 5 mandarynek zjadłam już 3 :p

Chyba zamówię 3 , bo tak jakoś mi od początku wpadł w oko :)
Wiecie co ...tak się zastanawiam ...nie brałam jeszcze tego dupka...ale żadnych objawów na @ nie mam , oprócz tego że cycki nabrzmiałe :< jutro zrobię jeszcze test żeby nie było i nie wiem co dalej ;/

@Destino mocno zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę, nie ma innej opcji. Musi być dobrze [emoji8]
@kas90 ale się wyczekałaś bidulo. Super, że Asieńka zdrowo rośnie. Mnie jeszcze nigdy nie udało się wejść na konkretną godzinę [emoji14] co zrobić, mnóstwo dziewczyn chcę się dostać na wizytę do naszej pani doktor.
@roxie123 mój faworyt to 2 [emoji4] ja co roku dodaję jeden koralik do mojej anielskiej bransoletki w rocznicę odejścia aniołka. W tym niestety przyjdzie mi dołożyć dwa.

1503483848-aaaaaa.jpeg

Pewnie, że zrób jutro ten test jeszcze raz tak dla świętego spokoju.
@bea25ta ale fajne te twoje łupy [emoji7]
@pixi.nova mam nadzieję, że beta będzie ładnie przyrastać.
@edloteh witaj [emoji4]
@ burczuś fajnie, że znowu jesteś

A my korzystamy z ostatnich dni nad morzem. Cudna pogoda dziś [emoji4] więc grzeję stare kości [emoji12]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino kiukasy za wizyte napewno wszystko będzie odbrze, tylko maluszek sobie śpi ;-)
@pixi.nova czekam ja równiez na twoją dzisiejsza betę, rozumiem że się boisz bo ja tez za każdym razem nie potrafiłam ciszyć się z pozytywnego testu tylko odrazu ogarniała mnie panik, strach co dalej ale to będzie juz zawsze z nami nie odłączne, musisz zając głowę, myslec pozytywnie i malutkimi kroczkami do przodu i wierzyć że tym razem wszytsko będzie dobrze, czego oczywiście życzę:)
@burczuś w końcu się odezwałaś, mam nadzieję że urlop udany i się zrestowałaś. kochana ja tez cały czas czekam na rodzeństwo jak ty i tak samo jak ty mam nie wiele czasu i wierze że jeszce może się uda, tak ze kochana włączamy pozytywne myślenie, chcoć bywaja dni załamki;-) ;).
@bea25ta nakupowałaś że hoho super ciuszki aby dobrze się nosiły:)
@roxie123 ale ci się przesunął ten okres, wcale się nie dziwię ze się denerwujesz, no ale może juz za momencik przyjdzie wredna @ i zaczniesz nowy cykl:)

a co u mnie jeszce dwa tygodnie steryd biorę potem tydzie przerwy i szczepienie pullowane, i zaczynam starania....między czasie jeszcze podglądniecie przegrody czy zrobiło się więcej miejsca dla maluszka i ew. docięcie. jak zaskoczy:p:p:p doszcepienie pull + sterydy i cała reszta
Ano wypoczęłam, zresetowałam się,zrelaksowałam i wychillautowałam;)
Urlop był udany:) Był...bo to już wspomnienie;/ I to takie niesprawiedliwe , że trzeba zapieprzać przez cały rok, by mieć 2 tygodnie wolnego. Raz w miesiącu powinni dawać tydzień;p
@mała79 widzę,że Ty jedziesz pełna parą do przodu z lekami io szczepieniami:) fajnie,że masz to samozaparcie. Mi już się odechciało:)Więc zazdraszczam:D
@roxie123 mi się podoba ta 1-neczka, bo przypomina mi kobietę w ciąży;) Ale nosiłabym jeśli byłby taki drobniutki:) A tak to nie wiem czy bym nosiła;p

reklama
Mi się najbardziej podoba 3 aniołek :)

Wczoraj miałam właśnie sznycle z indyka, przesmażone z cebulką, potem podduszone w wodzie z zielem i liściem i z dodatkiem śmietany + ziemniaczki i surówka.

@marzycielka81 , co u Ciebie?? Doszłaś trochę do siebie? Jaki plan?
@burczuś, zbadane już żołnierzyki?

A zdjęcia dla was w podziękowaniu za gratulacje :)
Ciuszki z pepco, brakowało mi spodenek do całej tej masy kaftaników.

@Destino, o której wizyta?

Załączniki

• 20170823_101035.jpg
    20170823_101035.jpg
    538,8 KB · Wyświetleń: 89
  • 20170821_101540.jpg
    20170821_101540.jpg
    229,8 KB · Wyświetleń: 94
Do góry