@Destino kiukasy za wizyte napewno wszystko będzie odbrze, tylko maluszek sobie śpi ;-)
@pixi.nova czekam ja równiez na twoją dzisiejsza betę, rozumiem że się boisz bo ja tez za każdym razem nie potrafiłam ciszyć się z pozytywnego testu tylko odrazu ogarniała mnie panik, strach co dalej ale to będzie juz zawsze z nami nie odłączne, musisz zając głowę, myslec pozytywnie i malutkimi kroczkami do przodu i wierzyć że tym razem wszytsko będzie dobrze, czego oczywiście życzę
@burczuś w końcu się odezwałaś, mam nadzieję że urlop udany i się zrestowałaś. kochana ja tez cały czas czekam na rodzeństwo jak ty i tak samo jak ty mam nie wiele czasu i wierze że jeszce może się uda, tak ze kochana włączamy pozytywne myślenie, chcoć bywaja dni załamki
.
@bea25ta nakupowałaś że hoho super ciuszki aby dobrze się nosiły
@roxie123 ale ci się przesunął ten okres, wcale się nie dziwię ze się denerwujesz, no ale może juz za momencik przyjdzie wredna @ i zaczniesz nowy cykl
a co u mnie jeszce dwa tygodnie steryd biorę potem tydzie przerwy i szczepienie pullowane, i zaczynam starania....między czasie jeszcze podglądniecie przegrody czy zrobiło się więcej miejsca dla maluszka i ew. docięcie. jak zaskoczy
doszcepienie pull + sterydy i cała reszta