reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie1234 mi znowu cykl się skrócił... porażka jakaś, według moich obliczeń dostałam @ 10 dni po owu... chyba, że była wcześniej a testy kłamały...

@pixi.nova 3mam kciuki za piękny przyrost bety! Będzie git! Teraz musi!

A ja zaczynam od nowa, dziś 13dc, wczoraj pęcherzyk 19mm, zastanawiam się kiedy sexy?! Słyszałam różne opinie, że lepiej co drugi dzień, inne, że codziennie i sama już nie wiem [emoji848] co myślicie?

@edloteh witamy [emoji169]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@bobasek1990 ja bym powtorzyla nawet rano test[emoji4]trzymam kciuki[emoji5]
@7Martynka88 wszystko chyba zalezy tez jakie M ma nasienie.
Jak dobre to mozna dolewac do formy codziennie[emoji5][emoji16]
U nas bylo codziennie a nawet dwa razy dziennie

@7Martynka88 u mnie wcześniej też było bez zastanawiania się kiedy nam się chciało M ma dobre żołnierzyki :) teraz ja zawaliłam bo już się nie bzykałam w ow , myślałam ,że była wczesniej...
W nowym cyklu zamierzam co drugi dzień prawie cały cykl żeby nie ominąć :p
Nie ma reguły jak lepiej ... będzie chciało to załapie :)

@bertha ja brałam nie raz podczas owu, ale nie zauważyłam żeby to miało wpływ... jak boli, to może dopiero dzisiaj u ciebie owulacja :) i do dzieła ;)
@bobasek1990 czekamy na wieści && mi testy nigdy nie wychodziły po czasie jak był negatyw... to zawsze biel vizira była ;) .... także może.... &&&

A robiłaś bobotesty? Bo ja na nich zawsze mam cienie po czasie. Dlatego już ich nie będę robić bo chce porównywać cienie prawdziwe jak są coraz mocniejsze.

O nie.. nie chce mi się już dzisiaj działać :) ale kurde, ostatnie bobosexy w niedziele przed północą, to może trzeba by... ale jeśli plemniczek ma poczekać to poczeka. I tak mam małe szanse, bo jajka słabe, wiec odpuszczam. Jak M zainicjuje to będzie, a jak nie to nie. Musi wystarczyć :)

@bertha przerabiałam te żółte i niebieskie... za cholerę nie chcą pokazywać dwóch kresek [emoji23]
Mała poprawka by się pewnie wam przydała ;) ale nie namawiam. Wiem jak to jest... u nas bobosekow już nie ma....teraz miłoseks został [emoji7] czyli jaki się chce i kiedy się chce ;) w owu, przed owu, po okresie, przed... [emoji23]

@bertha do Łóżeczka :D teraz brałaś encorton trochę inaczej powtórz kochana

@7Martynka88 ja bym codziennie taką miałam metodę czasem 2 razy dziennie zaczełabym od jutra rana. Pecherzyk rośnie 2 mm na dobę peka ok 22-23 mm komórka zdolna do zapłodnienia przez 8 godzin a plemniczki muszą dobiec to tyle teori do dzieła

Bobo test zolty robilam bo pisalyscie chyba roxie ze jest czuly zawsze robila pink test i taki mam w domu ale powiem wam ze w piątek bylam na monitoringu byl pecherzyk w poniedzialek juz nie bylo wiec jesli pekl w niedziele to dzisiaj jest dopiero 9 dpo ale chcialam testowac wiec powiedzialam sobie ze owu byla w sobote i jest juz 10 dzien owulacja potwierdzona bobosexy byly w czas wiec czekam za dwa dni sie okaze powiem Wam tylko ze juz od tych negatywnych testow nawet nie jestem rozczarowana dzisiaj nie bylam i to chyba plus wstalam siknelam biel no trudno nierozczulalam sie odmowilam nowenne pompejanską w ktorej prosilam o donoszenie ciazy o zdrową ciaze i moze dlatego nie wychodzi teraz zeby za kilka miesiecy byc juz w ciazy ktorą donoszę tak sobie to tlumacze ze nie zachodze jak w ubieglym roku odrazu

@roxie1234 mi znowu cykl się skrócił... porażka jakaś, według moich obliczeń dostałam @ 10 dni po owu... chyba, że była wcześniej a testy kłamały...

@pixi.nova 3mam kciuki za piękny przyrost bety! Będzie git! Teraz musi!

A ja zaczynam od nowa, dziś 13dc, wczoraj pęcherzyk 19mm, zastanawiam się kiedy sexy?! Słyszałam różne opinie, że lepiej co drugi dzień, inne, że codziennie i sama już nie wiem [emoji848] co myślicie?

@edloteh witamy [emoji169]

@7Martynka88 ja seksowałabym za 2 dni ,ale możesz i dziś i za dwa dni.

reklama
Do góry