reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 testy negatywne dziś 33dc :/ lekarz mówił że wszystko tam dobrze i ze ciąża się może jeszcze pokazać... jakoś w to nie wierzę bo prz3ciez ostatnio @miałam 21 lipca ...wiec nawet gdyby była to na usg jakiś znak by byl. Powiedział że dupek dla ciąży nie zaszkodzi a jak ma być @ to wywoła. Tylko ja zaczęłam się zastanawiać czy dopiero za tydzień dostanę czy w trakcie też mogę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

Podczytuję was od bardzo dawna i trochę mi głupio, że dopiero teraz wychodzę by oficjalnie do was dołączyć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Bardzo gratuluję tym, którym się udało i wierzę, że tym które nadal walczą w końcu zaświeci słońce. I za to kciukam mocno!

Kilka słów o mnie: jestem po 4 ICSI, podanych kilkanaście zarodków, efekt: biochemiczna i puste jajo :( Kiedy pierwszy raz zgłaszaliśmy się do klinki jedynym problemem było nasienie. Kiedy po kolejnych transferach nie wychodzilo zgłosiłam się do immunologa, dzięki forum właśnie. No i niestety, cytokiny wyszły mocno zachwiane, szansę na ciążę marne... Jestem po 3 małżowych szczepieniach ale MLR nie ruszyło. LCT dodatni. Byłam już i na lekach immunosupresyjnych ale i po tym leczeniu nie wiele się zmieniło. Obecnie jestem na encortonie a potem prawdopodobnie czekją mnie szczepienia pullowane...

to tak w skrócie o mnie ;)

@kas90 ja od razu mialam pokarm. Zaraz po przewiezieniu na sale pooperacyjna mialam Szymka przystawionego do piersi.
Ale na sali byla dziewczyna ktorej dopiero w 3dobie po cc zaczal sie pojawiac pokarm.

Pozdrawiam wszystkie na skrobałyście co nie miara.
Staraczką nieustannie kibicuję . Ciężarówką życzę spokoju i zdrówka oraz wytrwałości. Mamusią sił i pogody ducha.
@bobasek1990 Ja będę miała sprawdzaną drożność jestem po 7 cyklu.
@pixi.nova Gratuluję bądź dobrej myśli .
@czarna_mala Trzymam kciuki aby plan się powiódł.
@burczuś ??.
@susana Będzie dobrze już nie długo będziesz tulić swoje maleństwo.

Staram się odpocząć i zrelaksować choć myśli tysiące krąży w głowie . Wyjeżdżam do rodzinki w świętokrzyskie w niedzielę idziemy poszaleć na zakończenie wakacji z Polsatem i RMF FM kupiłam bilety będę machać do was he he .
Też się leczysz u maliny? Gdzie robisz drożnosc?
@roxie123 to jest 10dpo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry