reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 teraz grzeczni a potem grzesni albo niewyspani i dalej grzeczni[emoji28]
Nie,nie ja nie ryzykuje[emoji4]
Jutro Wam opisze zlote rady rodzinki bo dzis juz mi sie nie chce

@roxie123 przynajmniej jak wycwiczymy taka mocna silna wole to bez problemu odnowimy sobie slodyczy po porodzie[emoji23]
Wole sie nie sexic niz pozniej pluc sobie w twarz a w sumie juz prawie polowa zleciala ciazy to potem juz bedzie z gorki ,noo plus polog to moze troche pod gorke ale beda inne zajecia ,np calowanie malych stopek[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Takie wyniki subpopulacji limfocytów. Coś wam mówią te przekroczenia?
1503182588-aaaaaa.jpeg

@bertha też nie pomogę ... nie widziałam takich badań nigdy
@pixi.nova testowałaś ? :D

Help ja 31 dzień cyklu powinna być @ a nie ma :< wczoraj nawet specjalnie 2 piwka wypiłam i z M pobrykałam i co... eh mam nadzieje , że do końca dnia przylezie bo chce regularny cykl ;/

@roxie123 już mi 2 raz przyszło do głowy że cykl Ci się wydłużyl jak mi
Tym bardziej że pisałaś o pozytywnym teście owulacyjnym 20tego któregoś dnia
Może to było parę dni po
Po owulacji jest zwykle ok 12 dni do okresu wiec żadne czary go nie przyspiesza
Warto mierzyć ta temp bo wtedy to wyraźnie widać
@bertha z Twoich wyników rozumiem tyle że NK nie ma wysokiego poziomu i to bardzo dobrze bo to komórki odrzucajace a resztę pierwsze widzę mimo że zbadalam limfocyty u Maliny

@monia0208 odstawiam dupka zawsze 25dc :) nie ma źle ja mam cykle 30dniowe dziś 31dc więc dzisiaj powinnam dostać @ , może ruszy do wieczora najpóźniej jutro rano , czuje się rozbita i osłabiona więc przyjdzie :)

reklama
Mnie po odstawieniu luteiny i duphastonu okres przychodzi po 4 - 5 dniach więc powinna wredna @przyjść, a ja dalej mam plamienia brązowe [emoji53]a do okresu jeszcze co najmniej 5 dni mój organizm chyba szaleje

Do góry