reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 lubie cieplo i wiem ze jest potrzebne ale chwilowo jestem juz zmeczona. Nie ma jak sie schlodzic a tu wiatraczka nie ma. Moze w koncu przyjdzie normalne lato

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekujemy wszystkim za kciuki tak jak pisała Kwiatek z dzidzia jest ok <3 i jestem aktualnie bardzo szczęśliwa ale że zbliża się mój 8 tydzień ... I panika moja nie zna granic :) mam zapytanie do forumowych doktorów :*
Mam takie wyniki
Inr 1,10
Aptt 31s
Fibrynogen 2,7
D-dimery 303
Ujme to tak ze dalej jestem bez acard i clexan... :) co polecacie ? Na moje rozterki :)?
Bertha ja Cię bardzo podziwiam jesteś wspaniała dziewczyna ! I dalej liczę na cud u Ciebie w jakim kolwiek wydaniu :*

@Destino mi za to ustepuja juz od roku a w ciąży nie jestem. To dopiero żal....
Mam nadzieje ze polubisz Kraków bo ciezko mieszkac w miescie ktorego sie nie akceptuje. Ja tu po latach wrocilam ponkilku innych miastach to czuje sie super.
@Kwiatuszekk23 @anetakruczek gratulacje!!!

reklama
@Kwiatuszekk23 gratuluje dzidzi

@anetkruczek tobie tez. Powiem ci, ze ja badalam tylko ddimery i na poczatku ciazy z clecsan0,4 mialam prawie 500. Potem zaczely spadac. Teraz z clecsan 0,6 mam ponad 300. Po prostu kontroluj skoro lekarz uwaza ze w porzadku.

@bertha, szkoda ze po godzinach ll kreski. Przyznam ze liczylam na cud.

@dzoana1234 z encortonem 5 to szkoda sobie psuc zoladek i watrobe. Lecznicza min dawka to 7,5.

@iveo wiem ze wiele osob daloby sie pociac za mieszkanie w krakowie. Dla mnie to miasto bylo ostatnim w ktorym chcialam mieszkac. Moj M przez 1 rok nasluchal sie jak nienawidze tego miejsca. Moze z czasem sie przekonam.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry