reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matulkaa ale cudo[emoji7][emoji7][emoji7]piekne zdjecie[emoji5]nasza tez bardzo ruchliwa ale juz ostatnio mniej[emoji4]

@Kwiatuszekk23 @anetkruczek powodzonka [emoji5]

@Porzeczka1234 jedank moj brzuch nie urosl,stwierdzam ,ze w kolejkach dlugo mnie nie przepuszcza ,takze dodam za jakis czas hehe ,bo poki co wskoczylam w moje szorty letnie i nic nie widac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Dżoana1234 do godz 8 bo jest najwiekszy wyrzut kortyzolu, potem juz yak dobrze nie dziala. Czy mozna z acardem? Tego nie wiem. Zawsze bralam samego ze sniadaniem bez nabialu. Nigdy na pusty zoladek.

@matulkaa takie piekne zdjecie malucha. Zbieraj do albumu

@marshia jesli juz ma sens to kwas foliowy, wit D3 sprawdzic czy wlasciwy poziom.

@funia ja od poczatku ciazy brzuch mam jak w 6 mcu i jeszcze nikt mnie nie przepuscil ani miejsca nie ustapil. W Krakowie mieszka wiele "burakow". Bylam w wielu miejscach, ale takiego chamstwa jak tu jeszcze nie widzialam. Przyjezdzaja ludzie z wiosek i mysla ze hrabiostwo wielkomiejskie, a sloma z butow wystaje. Raz spotkalam sie z przejawem zyczliwosci, ale to wiekowi panstwo byli. Moze kiedys zmienie zdanie o krakowie

Kochane caluje brzuszki, za wizytujace, starajace sie i testujace trzymam kciuki, a dzieci tule i pozdrawiam mamy serdecznie

@bertha i co i co? Jakis cien widziwlas dzis? Oh kobieto niech wam sie wreszcie uda

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze dziewczyny nikt we Wrocławiu nie chce mi przepisać encortonu na dodatnie ANA w trakcie starań [emoji51]
Obdzwoniłam wielu lekarzy i wszyscy mówią, że acard i Clexane [emoji51]

@bertha jak tam jest cień ? :*

U mnie wczoraj miły wieczór :) pojechaliśmy z M na kolacyjkę do restauracji później był spacerek :)
Klimat się udzielił , więc i bobosexy były , cały czas mam nadzieję , że mi pani w aptece sprzedała pozytywny teścik :)
Upał niesamowity nie dało się spać...a jeszcze nachuchaliśmy i tak się przetłukłam do rana prawie , jak już zasnęłam , to mi się śniło ,że mnie M zdradził xD
Humor dopisuje , dzisiaj jedziemy do znajomych , a później u teściów zostajemy na noc , bo szwagierka pojechała na wakacje i pokój jest wolny < w innym przypadku bym nie została > :p
Jutro też po obiedzie jesteśmy z koleżanką umówieni na herbatkę , niedziela zleci :)

Pozdrawiam wszystkie chłodno :*** w te upalne dni :D

Ale się cieszę ze dobre wieści z wizyt przynosicie! :)
Matulka, zdjęcie cudowne!! Gdzie maja takie fajne usg.. mam nadzieje ze we wro takie znajdę. Najładniejsze zdjęcia zawsze miała fondie.

Destino, roxie, cień zobaczyłam ale po 8h od zrobienia testu na wyschniętym teście Haha. Takie cienie to już dziesiątki razy widziałam. W przepisowym czasie jak i po godzinie było biało.
Niestety.

Ale dzisiaj długi miły spacerek, kawka u mojej przyjaciółki (ta co rodziła w tym samym szpitalu jak ja żegnałam aniołka) i podczas spacerku szaleństwo na sianku na wielkim bezludnym polu :D

reklama
@Destino daj spokoj ,czasem widze kobite ledwo zyjaca ale co Ty nikt nie przepusci na poczcie czy cos no bo po co[emoji58]ehh szkoda gadac.
I jak chodze po sklepie to zawsze musze uwazac bo ciagle ktos na mnie wpada ,a to wozkiem ,a to baba z lokcia mi przywalila,na szczescie w plecy ale zdenerwowalam sie:/
Co porabiasz ciekawego?[emoji5]odpoczywasz na jakims hamaczku[emoji4]

@Kwiatuszekk23 pieknie[emoji4]moje gratulacje[emoji5]

@bertha kochana czekam na cien po minucie ,najlepiej tu i teraz[emoji5]caluje i przesylam cudowne ciazowe fluidki[emoji5]no i oczywiscie reszcie staraczka tez[emoji5]
@burczuś @roxie123 @tusia404 @magda1208 @mała79
Mam nadzieje,ze o nikim nie zapomnialam bo juz mi glupio[emoji4]

Zastanawiam sie nad wyprowadzka do samochodu w te upaly hahah[emoji23]
Bylam dzis u nas na budowie i z zalem wrocilam do mieszkania ,tam jest cuudownie[emoji7]

@Porzeczka1234 jeszcze apropo lodow [emoji4]kupilam ostatnio pyszne waniliowe,z kropkami wanilii w kubku magnetic 300ml za 5.99 i tez sa bardzo pyszne[emoji5]

Ostatnia edycja:
Do góry