reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

iveo ja bym brała one ci nie zaszkodzą w przeciwieństwie do zwykłego kwasu a pomoc mogą :)

O matko burczuś, za co? Sto razy czytalam o co kaman :p
Ja tez miałam. Dok. P robi tak po prostu, nie dał znieczulenia ale był bardzo bardzo delikatny :D na początku zakłada taki balonik, to średnio przyjemne ale potem jest ok. Włożył rurkę taka jak cewnik i kazał z konia przejść na łóżko. Potem powiedział ze rurke zostawi i będę nią sobie wpuszczać plemniki :D :D :D

Roxie ovitrelle jest na wzrost i pękanie jajeczek i potem podrasowanie cialka zoltego. Od razu wali z kopyta :)

To nk masz bardzo wysokie.

Anetka przepis na Beaty ogorasy potem dodam :) chyba że upomni się o prawa autorskie :D to jest chyba taka jak @Porzeczka1234 pisze. O ile jeszcze chcesz. Jest słodka :)
Kwiatuszek jest ok ♡ kciuki zacisnięte :*

Madzia ja mam straszne, zwłaszcza jak pośpie na plecach ale to raczej po ciąży, porodzie i od noszenia grubaska :D

Destino cudownie! Wiesz jak ja to przeżywam! Tak czułam ze będzie kolega Wiktorka :D

Ps pytanie za 100pkt: która ogladala film? Zobacz załącznik 816340
I chce jeszcze ktoś do zamkniętego wątku?
@nafoczka chodzi mi o welflon? Źle piszę? ;)dzis kolezanka mnie nastraszyła że hsg to bolesne badanie:/ już wymiękam;( a pytalam o welflon bo panicznie siè boję wszelakuch wkluć:)
Nie umiem sie dzis skupic więc wybaczcie ze nie odniose sie imiennie ale gratki za udane wizyty:)

reklama
Burczus szczerze mowiac nie pamietam czy mialam weflon. Hsg moze byc bolesne jesli masz zrosty. Ja sie poplakalam z bolu. Te dziewczyny bez zwrostow nic nie bolalo.

Destino wspaniale wiesci.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane dziękuje za odpowiedzi nie wiem sama co się dzieje staram się nie denerwować jestem mocna psychicznie , ale ostatnio moje zdrowie szwankuje więc zachodzę w głowę co jest grane. Jutro mam wizytę więc zapytam zrobię też prześwietlenie kręgosłupa.
@burczuś Powodzenia dasz rade.

@Ilis91 bromergonu nie bierze sie w ciazy. Ja instynktownie odstawilam i w nastepnym cyklu dostalam owulacji z ktorej bedzie Nataniel, jesli bedzie synek.

@Kwiatuszekk23 pamietam. A przyrost ponad 80% jest bardzo dobry. Czekamy co ci czas przyniesie. Oby same najlepsiejsze wiesci [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy ktoś tak miał ? nie dość ze cykl mi się wydłużyl zawsze 28 teraz 32 i więcej to okres się rozkręca 2 dni np plamienia 2 dni biel i dopiero od nowa?
Lekarzy to nie martwi ale mnie to strasznie denerwuje. Bo może tu szukać przyczyny problemów???

@bertha jak idą starania :)? Czy Ty nie miałaś mieć jakiegoś zabiegi we wtorek :)? Wszystko ok ?

@Destino piękne imię <3

@burczuś dasz radę :) ja wczoraj usłyszałam od przyjaciela że kobieta jest jak zwierzę wszystko zniesie o_O także trzymaj się kochana. Ps ja welflonow też nie nawidze....

@magda1208 mi po witaminach metalowych od nadmiaru robi się słabo i kręci mi się w głowie. Dlatego teraz zakisilam buraki sposobem desino na homocysteine i jem tylko metylowy kwas foliowy....
Ale mam znajoma która jadła encorton na jakąś wadę oka. Przed operacją przez trzy miesiące a po tygodniu czuła się fatalnie. Wyglądała fatalnie. Więc tak jak ktoś pisał niestety różnie reaguje się na ten lek :(

@magda1208 jak kiedys czytalam mozliwe skutki uboczne to mniej wiwcej to co opisujesz tez bylo wymienione.

@burczus tez nie cierpie wenflonu[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@burczuś dasz radę. Nie ma żadnego wenflonu. Ja miałam zatkane jajowody obydwa po podaniu kontrastu silniejszym ciśnieniem puściło i przeżyłam. Kurde ugryzienie osy czy komara też jest nieprzyjemne jak zabieg. Jedne odczuwają go bardziej inne mniej ;) Dasz radę wiesz po co to robisz i tego się trzymaj.

reklama
Za to ze leniwce jedne filmu nie obejrzaly to nie wiedzą że o Foczusi jest tam mowa FOCH!
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,22_5z_orig.gif

A teraz wstawać i ciastka piec
Link do: Aniołkowe Mamusie szaleją w kuchni :D

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,22_5z_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,22_5z_orig.gif
    140,8 KB · Wyświetleń: 367
Do góry