burczuś
Fanka BB :)
@nafoczka chodzi mi o welflon? Źle piszę? dzis kolezanka mnie nastraszyła że hsg to bolesne badanie:/ już wymiękam;( a pytalam o welflon bo panicznie siè boję wszelakuch wklućiveo ja bym brała one ci nie zaszkodzą w przeciwieństwie do zwykłego kwasu a pomoc mogą
O matko burczuś, za co? Sto razy czytalam o co kaman
Ja tez miałam. Dok. P robi tak po prostu, nie dał znieczulenia ale był bardzo bardzo delikatny na początku zakłada taki balonik, to średnio przyjemne ale potem jest ok. Włożył rurkę taka jak cewnik i kazał z konia przejść na łóżko. Potem powiedział ze rurke zostawi i będę nią sobie wpuszczać plemniki
Roxie ovitrelle jest na wzrost i pękanie jajeczek i potem podrasowanie cialka zoltego. Od razu wali z kopyta
To nk masz bardzo wysokie.
Anetka przepis na Beaty ogorasy potem dodam chyba że upomni się o prawa autorskie to jest chyba taka jak @Porzeczka1234 pisze. O ile jeszcze chcesz. Jest słodka
Kwiatuszek jest ok ♡ kciuki zacisnięte :*
Madzia ja mam straszne, zwłaszcza jak pośpie na plecach ale to raczej po ciąży, porodzie i od noszenia grubaska
Destino cudownie! Wiesz jak ja to przeżywam! Tak czułam ze będzie kolega Wiktorka ♡
Ps pytanie za 100pkt: która ogladala film? Zobacz załącznik 816340
I chce jeszcze ktoś do zamkniętego wątku?
Nie umiem sie dzis skupic więc wybaczcie ze nie odniose sie imiennie ale gratki za udane wizyty