reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzol bardzo no przykro.

Destino gratuluje.

U nas moj synek bardzo chory. Co dziennie goraczka i kaszel okropny. Stwierdzili mononukleoze. Bardzo sie maluszek meczy:-( tak bardzo mi smutno.

Poza tym nic sie nie dzieje nowego biore dalej tabletki. Potem znowu wizyta w 3 dc. Caly cykly plamie bo tabletkach a pryszcze na poczatku mialam jak 16 latka

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś taki test przy wcześniejszych ciazach były odrazu dwie grube kreski :)

Załączniki

• 20170715_090957-747x1328.jpg
    20170715_090957-747x1328.jpg
    300,5 KB · Wyświetleń: 106
reklama
@marshia jeśli Cię czymś urazilam to przepraszam najmocniej... Ale mam chyba jakaś skleroze.... Pisałam o literowkach..?. Moze dawno temu albo niechcący....
@tusia404 trzymam mocno kciukasy za pozytywny ciąg dalszy i szczęśliwe 9miesięcy :-)
A ja siedzę w krzakach jak to opisujecie... tez sie długo zastanawialam o co chodzi z tymi krzakami :p zrobiłam testy na pakiet mhtfr i teraz czekam na wyniki. Kolejny miesiąc z accofilem. Choć mój M stwierdził że jak do września się nie uda to jedziemy jeszcze do Sachy na konsultacje, i chyba należałoby pomyslec o adopcji... Sama nie wiem... W koncu już 5 lat starań i nic... A teraz jestem u rodzicow, z którymi mieszka mój brat z rodzinką... No i z moim kochanym chrzesniakiem... Ma 10 miesięcy i jest taki słodki... Nie ma co się czarowac, jak tak na niego patrzę to zazdrosna jestem że rok po ślubie urodził im się taki słodziak...

Do góry