reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny narazie nie dziękuję bo nie chce zapeszyc jesteście pierwsze które wiecie ciotki :) dziś mąż przyjedzie to zobaczy test.
Ja nic nie mam stwierdzone mąż i ja zdrowi. Dr Wilczyński powiedział że organizm odrzucal że moje geny są mocniejsze. Dlatego w marcu były szczepienia linfocytami męża.

Ostatnia edycja:
@Ag86 warto pomyslec o adopcji. To dluga i nie taka prosta droga. A jednoczesnie nie zamyka mozliwosci posiadania wlasnego potomstwa. Nie pamietam co ci wyszlo z badan, ale nam tez mowili, ze juz tylko in vitro z pgd zostalo a tu zobacz. Czasem trzeba odpuscic, a najlstwiej to zrobic jak obiera sie inna droge. 5 lat staran to szmat czasu, my tez tyle mamy za soba i duzo ciezkich diagnoz i 36 lat. Najwazniejsze to byc wytrwalym

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

20170715_114618-747x1328.jpg
profesor dał takie zalecenia zastanawiam się kiedy dawać zastrzyki w brzuch. Test można uznać za pozytywny.

Załączniki

• 20170715_114618-747x1328.jpg
    20170715_114618-747x1328.jpg
    244,6 KB · Wyświetleń: 401
reklama
Do góry