reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka [emoji8]

@bertha głowa do góry, ja też już długo czekam, ale zleci Kochana [emoji8]

@Destino super wieści [emoji173]

A ja mam pytanie do dziewczyn robiących badania w Prokocimiu. Czy orientujecie się w jakie dni pobierają krew do badania z punktu badań odpłatnych?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Właśnie nie mam pojęcia skąd to zapalenie.. i to mnie wkurza. Bo mam wrażenie ze leczymy ciagle objawy a nie przyczynę. W marcu przecież tez miałam histero i to samo i leczenia antybiotykiem.
Teraz powtórka z rozrywki.
Inny antybiotyk, może to coś zmieni..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha najlepiej jak bys na to dostała zinat . To jeden z antybiotyków jakie się podaje po poronieniu. Powiem Ci tak ja po pierwszym poronieniu mialam takie zapalenie ale nikt tego nie potwierdził a ja myślałam że to mam zapalenie dróg moczowych... niby przeszło zaszła w drugą ciaze. I znowu poronienie. I wtedy lekarz w Krakowie mi powiedział że nawet jak bym miała wdrozone cala leczenie to z takim zapaleniem nie ma szans na utrzymanie ciazy.... więc lepiej wiedzieć i przeleczyc. Oczywiście co do sytauacji strasznie współczuję bo rozumiem co to znaczy uciekajacy czas kiedy się tak bardzo pragnie tego dziecka :((

reklama
@bertha najlepiej jak bys na to dostała zinat . To jeden z antybiotyków jakie się podaje po poronieniu. Powiem Ci tak ja po pierwszym poronieniu mialam takie zapalenie ale nikt tego nie potwierdził a ja myślałam że to mam zapalenie dróg moczowych... niby przeszło zaszła w drugą ciaze. I znowu poronienie. I wtedy lekarz w Krakowie mi powiedział że nawet jak bym miała wdrozone cala leczenie to z takim zapaleniem nie ma szans na utrzymanie ciazy.... więc lepiej wiedzieć i przeleczyc. Oczywiście co do sytauacji strasznie współczuję bo rozumiem co to znaczy uciekajacy czas kiedy się tak bardzo pragnie tego dziecka :((

Dzięki kochana. Dostałam doxycycline. Wezmę to tak jak lekarz zalecił. Może za trzecim razem dostanę zinnat.. po pierwszej histeroskopi dostałam metronidazol. Najwyraźniej nie pomógł..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry