reklama
U
użytkownik m
Gość
dziękuje bardzo za sugestię, jednak w moim przypadku dobór dawki do np wagi nic nie pomoże gdybym homocysteine miała wyższą to bym się zgodziła tak jak miała @tęczowa89 ale ja mam niską, a np clexane nie mogę mieć większej dawki bo leidena nie mam a moja waga powodowała że np. dr Debska mi powiedziała że muszę b.uważać, po ciąży zrobić badania w kier. osteoporozy bo clexane wyplukuje wapń, a że chucherko ze mnie to nie mogę nic pomanewrować z dawkami ale dziękuje bardzo za wskazówki, ja nawet po encortonie nie mogę nabrać wagi, a tu w większości macie przypadki że się tyje także jak chyba jednak jak to określił dr P jestem alienation,No to jak masz dobra homocysteina to tym bardziej nie szła bym prywatnie tylko na nfz. Bo oni tam robią szerokie badania białka C i S. Czyli to o czym pisała kiedyś Gabis chodzi o odpowiednie dawki leków dobrze dostosowane np do wagi. Żeby nie robić placebo.
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@mała79 mnie dopiero po 3 pullowanych wzrósł mrl do 47 % ale w dniu badania mrl jeszcze raz się doszczepiłam 4 raz pullowaną bo brak mi było wiary na wynik wyższy niz 0 i szkoda czasu więc malina się zgodził. Wcześniej bylo 0 przez 6 szczepień także ćwiczysz cierpliwość jak ja.
@mickey* ja mogę zapytać maline jeśli chcesz o te nk ale musiałabyś mi napisać konkretnie co chciałabyś wiedzieć. Bo mnie się wydaje ze to jest tak ze jeśli mrl masz np na poziomie np 47 a komórki nk np 30 ja miałam inne złe badanie to malina mi tłumaczył ze mimo ze ten drugi wynik jest zły to mamy ten mrl wysoki który chroni maleństwo i dlatego organizm wariuje i nie usuwa płodu.
@anetkruczek co to mocny żelazny zestaw?
Dziewczyny od kiedy mierzyłyście tetno plodu dyrektorem i jakie miałyści firmy
@mickey* ja mogę zapytać maline jeśli chcesz o te nk ale musiałabyś mi napisać konkretnie co chciałabyś wiedzieć. Bo mnie się wydaje ze to jest tak ze jeśli mrl masz np na poziomie np 47 a komórki nk np 30 ja miałam inne złe badanie to malina mi tłumaczył ze mimo ze ten drugi wynik jest zły to mamy ten mrl wysoki który chroni maleństwo i dlatego organizm wariuje i nie usuwa płodu.
@anetkruczek co to mocny żelazny zestaw?
Dziewczyny od kiedy mierzyłyście tetno plodu dyrektorem i jakie miałyści firmy
W kto Ci zalecił wlewy z soji ?
Porzeczka ogólnie napisałam wyżej to co się dowiedziałam na skawinskiej a jak chcesz coś więcej to nie wiem dokładnie bo ja jeszcze na żelaznym nie próbowałam żadnym. Dopiero w maju robię pierwsze podejście.
Porzeczka ogólnie napisałam wyżej to co się dowiedziałam na skawinskiej a jak chcesz coś więcej to nie wiem dokładnie bo ja jeszcze na żelaznym nie próbowałam żadnym. Dopiero w maju robię pierwsze podejście.
Ostatnia edycja:
U
użytkownik m
Gość
chodzi Ci o intralipid? kto mi zalecił?W kto Ci zalecił wlewy z soji ?
susana
Mickey
Ja pierwszy raz słyszę że clexan wypłukuje wapń .
Napewno wapń wypłukuje encorton i przy braniu go ja badałam poziom wapnia .,U mnie był na właściwym poziomie
NK, jak brałam wlewy ,już nie badałam
Pomogły , ciąże utrzymały to już nie wnikałam
Porzeczka
Jeżeli masz detektor to możesz gdzieś od 11 tygodnia szukać tętna
Pytasz bo nie znalazłaś ???
Czy chcesz dopiero kupić ???
Napewno wapń wypłukuje encorton i przy braniu go ja badałam poziom wapnia .,U mnie był na właściwym poziomie
NK, jak brałam wlewy ,już nie badałam
Porzeczka
Jeżeli masz detektor to możesz gdzieś od 11 tygodnia szukać tętna
Czy chcesz dopiero kupić ???
U
użytkownik m
Gość
Sus dr Dębska z Wawy mnie zjechała że prowadziłam drugą ciąże na clexanie bo mówiła że co prawda mam dodatnie pc kardiolipinie ale to hematolog powinien dokładnie zlecić badania czy napewno potrzeba clexane bo po pół roku stosowania pani będzie miała problemy z osteoporozą tak mi mówiłaMickey
NK jak brałam wlewy już nie badałam
Porzeczka
Jeżeli masz detektor to możesz gdzieś od 11 tygodnia szukać
Ja mam osteopenie i mam clexane, fakt mam zwiekszona dawke wapnia. Ale zaden lekarz nie wspominal mi o tym wyplukiwaniu wapnia.Sus dr Dębska z Wawy mnie zjechała że prowadziłam drugą ciąże na clexanie bo mówiła że co prawda mam dodatnie pc kardiolipinie ale to hematolog powinien dokładnie zlecić badania czy napewno potrzeba clexane bo po pół roku stosowania pani będzie miała problemy z osteoporozą tak mi mówiła
Porzeczka1234
reklama
Dziewczyny z tym wapniem sue zgodze z mickey. Ja mialam clexane od reumatologa i moja pani dr kazala mi suplementowac wapn bo moeila ze clexane wyplukuje wapn. Olalam temat i nie bralam. Po ciazy strasznie mi sie zeby posypaly. Mialam az 8 do leczenia a przed ciaza nie mialam ubytkow i dentystka powiedziala ze w ciazy zeby sie psuja ale nie az tak i wypytala czy bralam w ciazy leki i jakie. Jak powiedzialam o cexane to od razu tez zapytala czy supementowalam wapn jak powiedzialam ze nie to powiedziala ze to dlatego i kazala brac bo powiedziala ze moge miec problem z koscmi zwlaszcza jak sie dowiedziala ze bralam clexane az 9mcy. Takze moze cos w tym jest
Podziel się: