@Martyska30 hej ja u innego lekarza 2 szczepienia i w przyszłym po następnym cyklu kazał się starać. A jak będę w ciąży to doszczepienie 3 szczepionka w 6-8 tyd.
reklama
@motylek1234 będzie dobrze kochana nie martw się pomodle się za Was
czarna_mala
Fanka BB :)
Tusiulku odpiszę na priva jak znajdę chwilkę po odgracaniu chaupki
No i brzuszek Fondie szybko i zgrabnie przejęty. Super :-) :-)!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Łaaaaaaaał
No i jak tu nie wierzyć w to, że jak się odpusci staranka, to dwie krechy się pojawiają?!
@czarna_mala, ja wcześniej też nie widziałam zarodeczków, a teraz uczucie niesamowite, jeszcze widziałam jak cały pulsuje<3 Życzę ci tego!
Brzunie do schrupania:*
No i jak tu nie wierzyć w to, że jak się odpusci staranka, to dwie krechy się pojawiają?!
@czarna_mala, ja wcześniej też nie widziałam zarodeczków, a teraz uczucie niesamowite, jeszcze widziałam jak cały pulsuje<3 Życzę ci tego!
Ostatnia edycja:
czarna_mala
Kas ja pewnie będę miała tak mokre oczy, że nie zobaczę pulsującego zarodka chyba na zawał padnę tam na leżance [emoji23] jeszcze w ciąży nie jestem a juz przeżywam jak to będzie [emoji12]Łaaaaaaaał
motylek1234
Jestem po usg dzidzia żyje wody płodowe są ale troszkę szyjka mi się skrócila i musze dużo leżeć obserwować wkładki i brać zastrzyki domiesniowe Nospa teraz o 14 mam 2 zastrzyk i tyle wiem mówił oby się nie skrócala
reklama
czarna_mala
Hahaha mąż pewnie się wsłuchiwał czy Ty tak do Niego pięknie mówisz [emoji23]Też tak myślałam. Ale nic się nie wzruszyłam, bo byłam w szoku, że już w 5t2d serduszko i nie docierało do mnie. Dopiero całą noc miałam w głowie ten obraz i mąż mówi, że przez sen powtarzałam "moje serduszko kochane"
No i super mówili coś o szwie albo o pessarze?Jestem po usg dzidzia żyje wody płodowe są ale troszkę szyjka mi się skrócila i musze dużo leżeć obserwować wkładki i brać zastrzyki domiesniowe Nospa teraz o 14 mam 2 zastrzyk i tyle wiem mówił oby się nie skrócala
Podziel się: