reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak myślałam że to jakieś pyszności były ;)

A oto i test naszej ciężarnej Beatki ratatatam (ten z lewej to wczorajszy, a z prawej to dzisiejszy, jeszcze ciepły [emoji23] )
8e6ca1023dff61c5a90861d27b3ccf42.jpg
O ja Cie! Ale się cieszę ogromnie! Gratuluję!!! I trzymam kciuki za bezproblemową ciążę!

Łaaaaaaaał :D
No i jak tu nie wierzyć w to, że jak się odpusci staranka, to dwie krechy się pojawiają?!
@czarna_mala, ja wcześniej też nie widziałam zarodeczków, a teraz uczucie niesamowite, jeszcze widziałam jak cały pulsuje<3 Życzę ci tego!

Brzunie do schrupania:D:*

Ostatnia edycja:
Łaaaaaaaał :D
No i jak tu nie wierzyć w to, że jak się odpusci staranka, to dwie krechy się pojawiają?!
@czarna_mala, ja wcześniej też nie widziałam zarodeczków, a teraz uczucie niesamowite, jeszcze widziałam jak cały pulsuje<3 Życzę ci tego!

Brzunie do schrupania:D:*
Kas ja pewnie będę miała tak mokre oczy, że nie zobaczę pulsującego zarodka ;) chyba na zawał padnę tam na leżance [emoji23] jeszcze w ciąży nie jestem a juz przeżywam jak to będzie [emoji12]

Jestem po usg dzidzia żyje wody płodowe są ale troszkę szyjka mi się skrócila i musze dużo leżeć obserwować wkładki i brać zastrzyki domiesniowe Nospa teraz o 14 mam 2 zastrzyk i tyle wiem mówił oby się nie skrócala

reklama
Też tak myślałam. Ale nic się nie wzruszyłam, bo byłam w szoku, że już w 5t2d serduszko i nie docierało do mnie. Dopiero całą noc miałam w głowie ten obraz i mąż mówi, że przez sen powtarzałam "moje serduszko kochane"
Hahaha mąż pewnie się wsłuchiwał czy Ty tak do Niego pięknie mówisz [emoji23]
Jestem po usg dzidzia żyje wody płodowe są ale troszkę szyjka mi się skrócila i musze dużo leżeć obserwować wkładki i brać zastrzyki domiesniowe Nospa teraz o 14 mam 2 zastrzyk i tyle wiem mówił oby się nie skrócala
No i super ;) mówili coś o szwie albo o pessarze?

Do góry