@czarna_mala mam pytanie do ciebie kochana u jakiegoś lekarza się liczysz w Łodzi?
reklama
susana
Fanka BB :)
Ja dziewczyny już odstawiłam encorton całkowicie
Jestem w końcówce 14 tygodnia i już go z tydzień nie biore
Chodze natomist na kroplówki z intralipidu .I chyba one będą do końca ciąży
Jeżeli chodzi o wiek to ja z tych mam które zaszły zaraz po ślubie .hehe
Miałam 23 lata jak urodziłam 1 syna
Potem drugi jak miałam 28
Teraz o dziecko walczyłam od 2014 roku .Byłam w tym czasie 4 razy w ciąży .Potem jeszcze dwie biochemiczne .
6 września kończe 41 lat
Termin porodu mam na 7 września więc możliwość jest że urodze pare dni wcześniej jak bede mieć jeszcze 40
Teraz o dziecko walczyłam od 2014 roku .Byłam w tym czasie 4 razy w ciąży .Potem jeszcze dwie biochemiczne .
6 września kończe 41 lat
Termin porodu mam na 7 września więc możliwość jest że urodze pare dni wcześniej jak bede mieć jeszcze 40
agatush
Moderatorka
Susana mamy na ten sam dzień termin porodu wiesz i też jestem z września tylko 1.09 ;-)Ja dziewczyny już odstawiłam encorton całkowicie
6 września kończe 41 lat
susana
Burczuś a ty ile masz lat???
Dzięki za odzew... dodałyście mi otuchy,a jeszcze na takie coś się natknęłam
Od razu endorfiny podskoczyły
Ja tam sie czuje młodo tylko jak mi kolana strzykają to misie mój pesel przypomona
@Burczus, mam 37 lat, dwa aniolki, staramy sie od przeszlo 5 lat o maluszka. Czuje zegar na karku a jednak mam nadzieje ze sie uda miec conajmniej dwoje zywych maluchow. Jak? Tego jeszcze nie wiem. Tak jak w zyczeniach mowia nigdy nie mysl ze jestes na cos za stara! Dopiero menopauza powie nam stop... Choc najstarsza matka w indiach urodzila jak miala przeszlo 70 lat [emoji3]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje dziewczyny. Ciezko uchwycic Pudzianka jak sie tak naprawde smieje bo on non stop w ruchu. Moje kochanie[emoji173] dziewczyny walczcie bo naprawde warto. Ja sie poddalam po 2 poronieniach a Pudzianek jest z wakacyjnej wpadki. Myslalam ze sie zatrulam bo tydzien wymiotowalam a to moj babel moscil sie w moim brzuszku[emoji2]
Kas - ja bralam tak dlugo bo mialam guza przysadki. Mega wysoka prolaktyne i moj organizm nie wytwarzal progesteronu. Lekarz kazal odstawic w 25tyg ale powoli schodzilam z dawki i dociagnelam do 30tyg ciazy
Kas - ja bralam tak dlugo bo mialam guza przysadki. Mega wysoka prolaktyne i moj organizm nie wytwarzal progesteronu. Lekarz kazal odstawic w 25tyg ale powoli schodzilam z dawki i dociagnelam do 30tyg ciazy
@Kitki Twoje cudo :* Tez chce takie wpadki [emoji3]
burczuś
@susana ja mam 36 starania o 2 dziecko od 2014. Wcześniej dawałam sobie czas do 35 roku życia.ale jak to moja babcia mawiała...mucha w planach nasrała i trzeba było limit wiekowy zmienić
No to forum daje mocne nadzieje,że się nam uda, bo pokolei każdej się udaje...ale od reguły są wyjątki...no cóż, czuję się wyjątkowa
No to forum daje mocne nadzieje,że się nam uda, bo pokolei każdej się udaje...ale od reguły są wyjątki...no cóż, czuję się wyjątkowa
reklama
Co wy dziewczynki z tym wiekiem - młode jesteśmy!!! I piękne:-)
Ja tak jak @susana kończę w październiku 41 wiosen ale co tam, jeszcze 10 tygodni ciąży i poczuję się jak dwudziestka jak zobaczę moją dziewczynkę bo czekam na nią od 6 długich lat!!!
To tak na pocieszenie dla tych wątpiących że jeszcze się uda!!!!
Miłego dnia babeczki !!!
Ja tak jak @susana kończę w październiku 41 wiosen ale co tam, jeszcze 10 tygodni ciąży i poczuję się jak dwudziestka jak zobaczę moją dziewczynkę bo czekam na nią od 6 długich lat!!!
To tak na pocieszenie dla tych wątpiących że jeszcze się uda!!!!
Miłego dnia babeczki !!!
Podziel się: