reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dziewczyny już odstawiłam encorton całkowicie
Jestem w końcówce 14 tygodnia i już go z tydzień nie biore
Chodze natomist na kroplówki z intralipidu .I chyba one będą do końca ciąży
Jeżeli chodzi o wiek to ja z tych mam które zaszły zaraz po ślubie .hehe
Miałam 23 lata jak urodziłam 1 syna
Potem drugi jak miałam 28
Teraz o dziecko walczyłam od 2014 roku .Byłam w tym czasie 4 razy w ciąży .Potem jeszcze dwie biochemiczne .
6 września kończe 41 lat :baffled:
Termin porodu mam na 7 września więc możliwość jest że urodze pare dni wcześniej jak bede mieć jeszcze 40 :p:p8-)8-):oo::-D:-D

Ja dziewczyny już odstawiłam encorton całkowicie
Jestem w końcówce 14 tygodnia i już go z tydzień nie biore
Chodze natomist na kroplówki z intralipidu .I chyba one będą do końca ciąży
Jeżeli chodzi o wiek to ja z tych mam które zaszły zaraz po ślubie .hehe
Miałam 23 lata jak urodziłam 1 syna
Potem drugi jak miałam 28
Teraz o dziecko walczyłam od 2014 roku .Byłam w tym czasie 4 razy w ciąży .Potem jeszcze dwie biochemiczne .
6 września kończe 41 lat :baffled:
Termin porodu mam na 7 września więc możliwość jest że urodze pare dni wcześniej jak bede mieć jeszcze 40 :p:p8-)8-):oo::-D:-D
Susana mamy na ten sam dzień termin porodu wiesz :-p i też jestem z września tylko 1.09 ;-)

17202790_1876063439338869_1531689783480386386_n.png

Dzięki za odzew... dodałyście mi otuchy,a jeszcze na takie coś się natknęłam:D
Od razu endorfiny podskoczyły:D

@Burczus, mam 37 lat, dwa aniolki, staramy sie od przeszlo 5 lat o maluszka. Czuje zegar na karku a jednak mam nadzieje ze sie uda miec conajmniej dwoje zywych maluchow. Jak? Tego jeszcze nie wiem. Tak jak w zyczeniach mowia nigdy nie mysl ze jestes na cos za stara! Dopiero menopauza powie nam stop... Choc najstarsza matka w indiach urodzila jak miala przeszlo 70 lat [emoji3]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny. Ciezko uchwycic Pudzianka jak sie tak naprawde smieje bo on non stop w ruchu. Moje kochanie[emoji173] dziewczyny walczcie bo naprawde warto. Ja sie poddalam po 2 poronieniach a Pudzianek jest z wakacyjnej wpadki. Myslalam ze sie zatrulam bo tydzien wymiotowalam a to moj babel moscil sie w moim brzuszku[emoji2]

Kas - ja bralam tak dlugo bo mialam guza przysadki. Mega wysoka prolaktyne i moj organizm nie wytwarzal progesteronu. Lekarz kazal odstawic w 25tyg ale powoli schodzilam z dawki i dociagnelam do 30tyg ciazy

@susana ja mam 36:) starania o 2 dziecko od 2014. Wcześniej dawałam sobie czas do 35 roku życia.ale jak to moja babcia mawiała...mucha w planach nasrała i trzeba było limit wiekowy zmienić:)
No to forum daje mocne nadzieje,że się nam uda, bo pokolei każdej się udaje...ale od reguły są wyjątki...no cóż, czuję się wyjątkowa;)

reklama
Co wy dziewczynki z tym wiekiem - młode jesteśmy!!! I piękne:-)
Ja tak jak @susana kończę w październiku 41 wiosen ale co tam, jeszcze 10 tygodni ciąży i poczuję się jak dwudziestka jak zobaczę moją dziewczynkę bo czekam na nią od 6 długich lat!!!
To tak na pocieszenie dla tych wątpiących że jeszcze się uda!!!!
Miłego dnia babeczki !!!

Do góry