reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czesc motylek, gratulacje! pokaż brzucha :) a na usg prenatalnym wszystko ok?

Piekne brzuszki dziewczyny!!! pozazdrościc :) nie moge sie doczekac jak ja bede mogla takie zdjecia pstrykac... bede robila tydzien po tygodniu zdjecie brzucha :)
Byle by sie tylko udalo zajsc w koncu..

@bea25ta, u Ciebie chyba starania w pelni? zaraz owulacja? :)

Ja dzisiaj sama w walentynki, ide sobie do kina na Greya :)
Wiesz brzuch mi rośnie wyślę wieczorem fotkę nie wiem jak wyniki prenatalne mam o 17 je u genetyka w invicta:/

reklama
Apropos iherb - tydzien temu we wtorek złożyłam zamowienie, i dzisiaj przyszła paczka (opcja przesyłki ta najtańsza, Global mail sie chyba nazywa, wtedy tez nie placi sie cła, bo jak wybierze sie kuriera to cło nalicza kurier. Limit kwotowy dla Global mail jest zamowienie do 400zł).

@motylek1234 - bądź dobrej myśli :* dzidzia na pewno w taki dzień nie zrobi Wam żadnej przykrej niespodzianki!!!
@Porzeczka1234 - mama też mówiła, że koniecznie burak z jabłkiem, żeby był słodszy. Ale mówiła mi też, że burak sam musi odstać 30min do 1h i potem można dolać do niego jabłko.
Byle nie mieszać wszystkiego razem.
@dżoł - ja jak brałam accard 75mg w tej drugiej ciąży (tak z przestrogi kazał mi brać gin, bo nei miałam nic stwierdzone) to miałam takie siniaki na rękach, nogach itd, że masakra.
Raz miałam siniak na całej dłoni od górnej strony... jak stara baba straszne to było, ale gin mówił, że nie mam się tym przejmować... nic mi się nie stanie, więc nie wiem czy ta dawka mimo wszystko za duża na mnie nie była.

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się odezwałam jak trafiłam tu z boćka, ale pewnie nikt nie pamięta :)

czy któraś z Was byłaby mi w stanie pomóc w kwestii szczepień i scratchingu endometrium?
Jestem przed drugim szczepieniem, ale nie u Maliny tylko obok, u Paśnika w APC.
dla siebie chciałabym zrobić przed crio kontrolnie biopsję endo bo miałam podejrzenie polipowatego endo i biorę antyki na to, ale się waham bo spotkałam się z opinią, że biopsja/scratching i szczepienia to nie bardzo razem... dr P uważa, że jak gin z kliniki ivf zaleca to mam robić, ale gin nie zna się na szczepieniach więc w sumie zaleca w ciemno..
i jestem w kropce.

1487071952771-1249861897.jpg
A ja się pochwalę mała Ubrana do pół roku:tak: już stopuje;)
Wózek tez zamówiony ale do odbioru w kwietniu.
A ja rosnę, mała szaleje, wizyta we wtorek.
Pozdrawim was kochane:elvis:

Załączniki

• 1487071952771-1249861897.jpg
    1487071952771-1249861897.jpg
    621,5 KB · Wyświetleń: 528
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry