reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wiesz co, u mnie jest cos takiego. 3 pozycje maja w nazwie nk.
Sorki za jakosc,to zdjecie monitora [emoji23]
ale powiem Ci ze bardzo prawdopodobna jest ta cena, bo jak porownuje niektore ceny badan z cennikiem akademii medycznej i invicty, to w tej drugiej jest czesto dwa razy drozej.
e6d9fbd5d88d63ba60f69145162d7450.jpg

Napisane na iPhone

reklama
Wiesz co, u mnie jest cos takiego. 3 pozycje maja w nazwie nk.
Sorki za jakosc,to zdjecie monitora [emoji23]
ale powiem Ci ze bardzo prawdopodobna jest ta cena, bo jak porownuje niektore ceny badan z cennikiem akademii medycznej i invicty, to w tej drugiej jest czesto dwa razy drozej.
e6d9fbd5d88d63ba60f69145162d7450.jpg

Napisane na iPhone
no rzeczywiście to ja już zgłupiałam, chodzi mi o podstawowe obecnośc w %

to wydaje mi sie ze te najtansze za 205 zł i musisz je zrobic tuz przed miesiaczka.
bo ktos mi tu kiedys napisal ze obojetnie kiedy sie robi, zrobilam na poczatku cyklu (20%) i immunolozka powiedziala ze zle i kazala mi powtorzyc pod koniec cyklu. no i wyszlo juz 16%.

to wydaje mi sie ze te najtansze za 205 zł i musisz je zrobic tuz przed miesiaczka.
bo ktos mi tu kiedys napisal ze obojetnie kiedy sie robi, zrobilam na poczatku cyklu (20%) i immunolozka powiedziala ze zle i kazala mi powtorzyc pod koniec cyklu. no i wyszlo juz 16%.
dzięki a powiedz mi ty robiłaś je w invicie???

Sorry, że tak marudzę, ale chyba zaraz umrę na świąd [emoji58] nie wyobrażam sobie siebie za 3 tygodnie w pracy
744bf1646990e8e367d685cd790091b0.jpg

090ff338925dcd1f1ce5873f557fd285.jpg

Ja to jestem chyba uczulona na mojego Męża [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Czarna od czego to? Jak mnie swedzi skora to na grubo smaruje tlustym nivea [emoji6]
Nafoczka kurde jak za darmo. Robilabym co miesiac [emoji23] zeby sprawdzac jak spada.

Napisane na iPhone

reklama
Do góry